Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júna 2021, 14:44
Čas čítania 0:38
Dominik Vetrák

Trailer k psychohororu Demonic strčí do vačku aj Conjuring 3. Režisér filmu District 9 ti zamotá hlavu novými príšerami

Trailer k psychohororu Demonic strčí do vačku aj Conjuring 3. Režisér filmu District 9 ti zamotá hlavu novými príšerami
Zdroj: IFC Films
FILMY A SERIÁLY NEIL BLOMKAMP
Uložiť Uložené

Demonic sa dostane do kín 20. augusta. Jeho debutový trailer ťa presvedčí o tom, že si ho musíš pozrieť.

Demonic vyzerá ako horor, ktorý si užijú všetci – fanúšikovia takzvaných jump scares, keď na teba z tmy vyskočí príšera, ale aj fanúšikovia poriadne napínavej a nepríjemnej hororovej atmosféry, keď ťa strach a znepokojenie sprevádzajú na každom kroku. Ako môžeš vidieť v traileri, dočkáme sa v ňom ako príšer, tak aj psychovýjavov a rôznych mysterióznych prvkov.

Odporúčané
TOP 5: Najlepšie hokejové filmy, ktorých príbehy a športové momenty zdvihnú zo sedačky úplne každého TOP 5: Najlepšie hokejové filmy, ktorých príbehy a športové momenty zdvihnú zo sedačky úplne každého 1. júna 2021, 9:30

Dej zachytáva mladú ženu, ktorá sa presunie do virtuálneho sveta. Tam zrejme urobí niečo, čím vypustí démonické stvorenia. Zlou správou pre ňu je, že všetko, čo sa jej stane vo virtuálnom svete, sa odrazí aj na jej skutočnom tele.

Kariéra Neila Blomkampa zažila strmý spád. Po geniálnom filme District 9 prišla o čosi slabšia snímka Elysium a nakoniec aj veľmi zlé sci-fi Chappie. Následne natočil pár kvalitných kraťasov po tom, čo mu štúdio Fox zrušilo pripravovaný film zo sveta Alien (Votrelec), ktorý mal opätovne naštartovať jeho kariéru. Zdá sa, že sa mu to podarí až s hororom Demonic, po ktorom by sa mal vrhnúť na pokračovanie filmu District 9.

Domov
Zdieľať
Diskusia