Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júna 2021, 14:27
Čas čítania 0:47
Dominik Vetrák

Matthew Perry z Priateľov trpel závislosťou od liekov a alkoholu. Herec priznal, že si nepamätá tri roky svojho života

Matthew Perry z Priateľov trpel závislosťou od liekov a alkoholu. Herec priznal, že si nepamätá tri roky svojho života
Zdroj: National Broadcasting Company (NBC)
FILMY A SERIÁLY SERIÁL PRIATELIA
Uložiť Uložené

Matthew Perry na tom psychicky ani fyzicky nebol práve najlepšie. V súčasnosti sa však jeho stav zlepšuje.

Špeciálna epizóda Priateľov zaznamenala obrovský úspech. Fanúšikovia a diváci sa dozvedeli množstvo zaujímavých vecí nielen o natáčaní, ale aj o deji seriálu. Epizóde Friends Reunion sa vyčítalo len málo, no medzi negatíva patrila aj miestami ťažko zrozumiteľná reč Matthewa Perryho (Chandler).

Niektorí sa obávali, že to súvisí s jeho minulosťou, keď bol herec viackrát na odvykačkách. Bol totiž závislý od alkoholu, ale aj od liekov (Vicodin), a to hlavne po tom, ako sa zranil na vodnom skútri v roku 1997. Herec mal následne viaceré zdravotné komplikácie a psychické problémy. Matthew dokonca priznal, že si nepamätá tri roky svojho života – niekedy medzi natáčaním 3. a 6. série. 

Odporúčané
TOP 5: Najlepšie hokejové filmy, ktorých príbehy a športové momenty zdvihnú zo sedačky úplne každého TOP 5: Najlepšie hokejové filmy, ktorých príbehy a športové momenty zdvihnú zo sedačky úplne každého 1. júna 2021, 9:30

Podľa všetkého však Perry už nemá podobné zdravotné problémy a nevrátil sa ani k alkoholu. Režisér špeciálnej epizódy Ben Winston v rozhovore pre The Hollywood Reporter povedal, že Perry je zdravotne v poriadku. The Sun Magazine zase získal informácie od jedného z údajných blízkych ľudí herca. Len pár hodín pred natáčaním epizódy Friends Reunion Matthew Perry údajne podstúpil naliehavý zákrok – operáciu zubov. V dôsledku toho sa vraj cítil nepríjemne a mal bolesti, čo zapríčinilo aj jeho problémy s rečou.

Najbližšie herca uvidíme vo veľkom blockbusteri Don’t Look Up od Netflixu, kde si zahral po boku Leonarda DiCapria či Jennifer Lawrence.

Domov
Zdieľať
Diskusia