Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. mája 2021, 13:08
Čas čítania 0:27
Tímea Krauszová

Ján Herák už nie je členom OĽaNO

POLITIKA JÁN HERÁK
Uložiť Uložené

Odišiel po medializovaní informácie o jeho obvinení zo zneužívania maloletej osoby.

Ján Herák už nie je členom klubu OĽaNO. Odišiel po medializovaní informácie o jeho obvinení zo zneužívania maloletej osoby. V parlamente teraz bude ako nezaradený poslanec.

Herák stále verí v dokázanie svojej neviny. Je pripravený spolupracovať s políciou a dôveruje jej. Len nedávno informoval o pozastavení si členstva v klube do času, kým sa obvinenie nevyšetrí.

Obvinenie z nitrianskej prokuratúry si Herák prevzal v pondelok a pre telerozhlas povedal, že ho vníma ako politicky motivované. Podľa jeho slov ide o výmysel.

Podľa vlastných slov poškodená maloletá dostávala od Heráka rôzne darčeky ako drahý mobilný telefón, náušnice či značkové tenisky. Pomáhal jej aj financiami či dobíjaním kreditu. V auguste minulého roka dievča vraj napokon sexuálne zneužil priamo v tábore.

Odporúčané
Cítila som jeho pohlavný orgán a potom niečo teplé na košeli. Maloletá tvrdí, že Herák z OĽaNO jej za mlčanlivosť sľúbil tablet Cítila som jeho pohlavný orgán a potom niečo teplé na košeli. Maloletá tvrdí, že Herák z OĽaNO jej za mlčanlivosť sľúbil tablet 28. mája 2021, 17:23
Domov
Zdieľať
Diskusia