Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. mája 2021, 15:36
Čas čítania 0:42
Viktor Kniš

Matovič útočí na Arpáda Soltésza: Iba progresívny novinár môže žartovať o strieľaní novinárov à la Kočner, du ven blejt

NEWS IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Minister financií cez facebookový profil zaútočil na novinára a spisovateľa Arpáda Soltésza, ktorý sa pre svoje vyjadrenia dostal do konfliktu s konzervatívnym denníkom.

Bývalý predseda vlády Igor Matovič na Facebooku zaútočil na Arpáda Soltésza v súvislosti s minulotýždňovou výmenou názorov medzi novinárom a konzervatívnym denníkom. Matovič tvrdí, že Soltész si môže dovoliť vtipkovať o „strieľaní nepohodlných novinárov“, pretože je „progresívny“ bez kritiky ostatných kolegov. 

„Keď ste správne ,progresívny‘ novinár, môžete ,žartovať‘ o strieľaní nepohodlných novinárov à la Kočner bez toho, aby sa nad tým čo i len pozastavila iná novinárska správne ,degresívna‘ duša. Du ven blejt, velebnosti,“ skonštatoval minister financií a priložil článok z denníka Štandard, ktorý udalosť vysvetľuje z perspektívy jedného autora. 

Odporúčané
Arpád Soltész: Mám pocit, že osobným cieľom Igora Matoviča je mať jedného dňa 5 miliónov lajkov na Facebooku (Rozhovor) Arpád Soltész: Mám pocit, že osobným cieľom Igora Matoviča je mať jedného dňa 5 miliónov lajkov na Facebooku (Rozhovor) 18. marca 2021, 12:30

Článok vznikol na základe diskusie, ktorú viedol Arpád Soltész pod svojím statusom na facebookovom profile. Malo ísť o výmenu niekoľkých komentárov, kde Arpád Soltész tvrdí, že treba „vakcinovať“ autora komentára kritizujúceho aktivity Investigatívneho centra Jána Kuciaka, ktorému v minulosti šéfoval práve Soltész. 

Domov
Zdieľať
Diskusia