Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
24. mája 2021, 22:14
Čas čítania 0:46
Dominik Vetrák

Henry Cavill si zahrá Highlandera v novom filme od režiséra Johna Wicka

Henry Cavill si zahrá Highlandera v novom filme od režiséra Johna Wicka
Zdroj: Twentieth Century Fox/Netflix
FILMY A SERIÁLY HIGHLANDER
Uložiť Uložené

Nový Highlander sa pripravuje už niekoľko rokov a pôjde o nekompromisné erko, čiže krvavý film pre dospelých.

Henry Cavill si zahrá v novej verzii slávneho fantasy príbehu Highlander.

Reštart Highlandera sa plánuje už takmer 10 rokov. Viacerým tvorcom sa to však nepodarilo. Zatiaľ posledným je Chad Stahelski, ktorý sa projektu upísal už pred 5 rokmi, keď sme o tom písali ako o hotovej veci. Hoci sa natáčanie nezačne ani po 5 rokoch od pôvodnej správy, dnes už máme aspoň potvrdené, že sa veci hýbu správnym smerom a filmový reštart skutočne vznikne.

Nie je známe, či Cavill stvárni novú postavu alebo pôvodného Highlandera a o čom presne reštart bude. Vzhľadom na to, že sa réžie chopí režisér Johna Wicka, môžeme počítať s tým, že minimálne akčné scény budú obdivuhodné. Cavill už má navyše skúsenosti s bojom mečom, keďže hrá Zaklínača v populárnom seriáli od Netflixu. 

Odporúčané
Recenzia: Army of the Dead Recenzia: Army of the Dead 22. mája 2021, 13:10

Ak sa za posledné roky nič nezmenilo, snímka bude erkom, teda krvavým filmom pre dospelých. Materiál si to aj žiada. V pôvodných filmoch bol hlavným hrdinom Connor MacLeod (Christopher Lambert), nesmrteľný bojovník zo škótskych vysočín.

Toho mohol zabiť len iný nesmrteľný – tak, že mu jedným efektným švihom zotne hlavu. Po celé stáročia zúri medzi týmito nadanými ľuďmi neľútostný súboj. Súboj o Cenu (The Price), ktorá čaká na posledného nesmrteľného.

Domov
Zdieľať
Diskusia