Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
22. mája 2021, 16:36
Čas čítania 0:33
Jakub Paulík

Opustili Desmod a našli si nového speváka. Namiesto Kulyho uvítali rockový talent zo Superstar

HUDBA DESMOD
Uložiť Uložené

Kuly je out, Robo Šimko in.

Ešte v apríli prišiel Nový Čas so zistením o rozpade známej slovenskej kapely Desmod. Dnes informujú, že odídenci našli za speváka Mária Kollára alias Kulyho náhradu v podobe Roba Šimka zo Superstar. Medzi jeho najvydarenejšie stvárnenia slávnych piesní v šou patrila určite aj skladba My Sacrifice od Creed.

Odporúčané
Slovenské a české dídžejky: jednej neveria, že hudbu naozaj tvorí ona, zatiaľ čo druhej sa pozerajú na ruky Slovenské a české dídžejky: jednej neveria, že hudbu naozaj tvorí ona, zatiaľ čo druhej sa pozerajú na ruky 13. mája 2021, 9:30

Odídení členovia Dušan Minka, Martin Cibulka, Rišo Synčák a Rasťo Toman svoj odchod odôvodnili správaním Kulyho, ktorý vraj „nadobudol pocit všemocnosti“. 

„Vyberali sme si speváka, ktorý má energiu, z ktorého ide pozitivita, ktorý to robí srdcom. Samozrejme, bolo tam veľa mien, ale postupne sa nám osvedčil so všetkými atribútmi Robo,“ povedali pre Nový Čas.

Otázka nového názvu kapely podľa nich nie je úplne uzavretá. Zatiaľ chcú pokračovať pod názvom Desmod. Problémom však je, že názov Desmod je zaregistrovaný na odídenca Riša Synčáka, ale aj na Mária Kollára a Jána Škorca, ktorí v kapele zostali.

Domov
Zdieľať
Diskusia