Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. mája 2021, 19:08
Čas čítania 0:42
Daniel Mikolášik

19-ročný chlapec v Pakistane sa zastrelil pri natáčaní videa na Tiktok. Myslel si, že zbraň nie je nabitá

19-ročný chlapec v Pakistane sa zastrelil pri natáčaní videa na Tiktok. Myslel si, že zbraň nie je nabitá
Zdroj: Pixabay/konkarampelas/volně k užití
ZAUJÍMAVOSTI TIKTOK
Uložiť Uložené

Tínedžera sledovalo viac ako 8-tisíc divákov, osudným sa mu stal nepodarený žartík.

Iba 19-ročný tiktoker z Pakistanu spáchal omylom samovraždu po tom, čo si k spánku priložil skutočnú strelnú zbraň a stlačil spúšť. Nevedel však, že pištoľ bola nabitá. Zastrelil sa pri natáčaní videa na sociálnu sieť Tiktok, informuje Pakistan Today.

Odporúčané
V Dubaji nestačí len dobre vyzerať, hovorí Slovenka, ktorá pracuje pre svetovú hviezdu Supercar Blondie V Dubaji nestačí len dobre vyzerať, hovorí Slovenka, ktorá pracuje pre svetovú hviezdu Supercar Blondie 5. mája 2021, 9:30

Podľa slov polície bol tínedžer na mieste mŕtvy. Jeho smrť, ku ktorej došlo nešťastnou náhodou, natáčali na telefón jeho priatelia. Vo videu sa snažil simulovať samovraždu na pobavenie divákov. To sa mu však stalo osudným. Na sociálnej sieti nebol žiadnym nováčikom. Sledovalo ho viac ako 8-tisíc ľudí a zverejnených mal vyše 600 videí.

Domov
Zdieľať
Diskusia