Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
21. mája 2021, 8:22
Čas čítania 0:55
Viktor Kniš

Jake Paul si chce podať Tekashiho. Si na steroidoch ako tvoj mŕtvy esbéeskár, odpovedá dúhový raper

Jake Paul si chce podať Tekashiho. Si na steroidoch ako tvoj mŕtvy esbéeskár, odpovedá dúhový raper
Zdroj: Al Bello/Getty Images
OSOBNOSTI 6IX9INE JAKE PAUL
Uložiť Uložené

Mladší brat populárneho youtubera sa chce pobiť s raperom Tekashim. Ten odpovedá, priamej reakcii sa však vyhol.

Mladší brat youtubera Jaka Paula si aktuálne užíva pozornosť v súvislosti s výzvami na zápasy, naposledy ich s populárnejším bratom vyzval na zápas The Game.

Jake Paul v rámci instagramového formátu otázok a odpovedí prezradil, že by sa chcel pobiť aj s raperom Tekashim. „Chcem sa s ním biť, pretože si zaslúži nakopať zadok. Chcem to urobiť pre všetkých ľudí, ku ktorým sa správa neúctivo. Ale, úprimne, bol by to príliš jednoduchý 30-sekundový zápas,“ napísal v rámci instagramových príbehov. Dodal aj, že Tekashi by sa pravdepodobne v ringu ani neobjavil, pretože by mal strach. Ak by sa tak náhodou stalo a prijal by ponuku na zápas, rád by ho knokautoval.  

Odporúčané
Raper Game vyzýva bratov Jaka a Logana Paula na pouličnú bitku. Chce férovku bez rukavíc či peňazí Raper Game vyzýva bratov Jaka a Logana Paula na pouličnú bitku. Chce férovku bez rukavíc či peňazí 18. mája 2021, 20:21

Odpoveď na seba nenechala dlho čakať, keďže dúhový raper má aktuálne obdobie, keď je na sociálnych sieťach obzvlášť aktívny. Priamej odpovede na výzvu sa síce fanúšikovia nedočkali, prišlo však ďalšie podpichnutie, v rámci ktorého 6ix9ine Jakovi Paulovi pripomenul nedávny pohreb esbéeskára. 

„Myslím si, že je na steroidoch ako jeho osobný ochrankár, ktorý zomrel,“ napísal v reakcii na výzvu na zápas 6ix9ine.

Známy provokatér z hudobného priemyslu sa len nedávno dostal z väzenia vďaka spolupráci s políciou. Vydal aj album, ktorý sa však netešil veľkému úspechu a nenaplnil očakávania odborníkov ani samotného interpreta, ktorý tvrdí, že sa proti nemu spojili streamovacie aplikácie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia