Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. mája 2021, 20:21
Čas čítania 1:30
Daniel Mikolášik

Raper Game vyzýva bratov Jaka a Logana Paula na pouličnú bitku. Chce férovku bez rukavíc či peňazí

Raper Game vyzýva bratov Jaka a Logana Paula na pouličnú bitku. Chce férovku bez rukavíc či peňazí
Zdroj: Getty Images/Al Bello
OSOBNOSTI JAKE PAUL LOGAN PAUL
Uložiť Uložené

Na raperovu výzvu reagoval Jake Paul výsmechom.

Pár týždňov po tom, ako sa youtuber Logan Paul a profesionálny boxer Floyd Mayweather dohodli na exhibičnom zápase, ktorý sa má konať 6. júna v Miami, prichádza ďalšia prominentná výzva na boj. Tentoraz Logana spoločne s jeho bratom Jakom vyzýva legendárny americký raper Game, informuje magazín XXL.

Odporúčané
Youtuber Logan Paul bude bojovať s Floydom Mayweatherom v júni Youtuber Logan Paul bude bojovať s Floydom Mayweatherom v júni 28. apríla 2021, 9:19

Kalifornský raper odkazuje bratom youtuberom, ktorí majú na konte už niekoľko zápasov v ringu, aby si to rozdali s ním a jeho starším nevlastným bratom, taktiež raperom, známym ako Big Fase 100. Game tvrdí, že nepotrebuje usporiadať žiadne veľké ceremónie s divákmi a rozhodcami. Youtuberské duo si vraj pokojne podá v pouličnej bitke.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa The Game (@losangelesconfidential)

„Poďte sa stretnúť so mnou a s mojím bratom v centre Los Angeles, priamo pred budovou arény Staples Center. Skrátka poďme si dať len obyčajnú férovku. Vykašlite sa na rukavice alebo peniaze,“ odkázal The Game cez Twitter bratom Paulovcom s tým, že im majú v pláne „nakopať zadok“.

Nie je však jasné, či s ponukou súhlasil aj samotný Big Fase 100, ktorý mal s bratom v minulosti pomerne naštrbené vzťahy a sériu disstrackov. No netrvalo dlho a na výzvu reagoval mladší brat Jake. „Miluj to alebo to nenáviď, no dostali by ste poriadne na hubu,“ napísal Jake, čím odkázal na Gamovu skladbu z roku 2005 s názvom Hate It or Love It, v ktorej mu sekundoval 50 Cent.

Aj mnohí používatelia Twittera komentovali výzvu 41-ročného rapera, že by podľa nich proti mladým youtuberom, ktorí sú aktuálne azda vo svojej najväčšej forme, nemal šancu. To, či k pouličnej bitke medzi rapermi a youtubermi napokon skutočne dôjde, je zatiaľ otázne.

Odporúčané
Jon Marianek: Z Hero Hero budem čoskoro zarábať 100 000 € mesačne. Jakea Paula raz zoberiem do Česka na dedinské hody (Rozhovor) Jon Marianek: Z Hero Hero budem čoskoro zarábať 100 000 € mesačne. Jakea Paula raz zoberiem do Česka na dedinské hody (Rozhovor) 1. novembra 2023, 16:30

Je však veľmi pravdepodobné, že youtuberské duo zápas mimo ringu odmietne vzhľadom na nelákavú ponuku, z ktorej by nemali žiaden zisk, a zároveň Logan sa nebude chcieť zraniť pred veľkým súbojom s Floydom, ktorý sa má už onedlho uskutočniť na štadióne Hard Rock Stadium v Miami.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Logan Paul (@loganpaul)

Domov
Zdieľať
Diskusia