Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. mája 2021, 19:05
Čas čítania 0:58
Daniel Mikolášik

Šou Mama, ožeň ma sa vracia. TV JOJ sľubuje novú sériu, aktuálne hľadá slobodných účastníkov

NEWS TELEVÍZNE ŠOU
Uložiť Uložené

Prvú a veľmi obľúbenú sériu šou Mama, ožeň ma odvysielala Jojka ešte na jeseň 2011. Už čoskoro sa však opäť vráti na televízne obrazovky.

Kontroverzná, no Slovákmi milovaná a ostro sledovaná reality šou Mama, ožeň ma sa vracia na televízne obrazovky. Tentoraz však nielen v repríze, ako TV JOJ oznámila minulý rok po vypuknutí pandémie, ale konečne sa dočkáme úplne nových dielov. Televízia totiž pripravuje ďalšiu, už v poradí tretiu sériu relácie.

Odporúčané
Som Čarovný učí na vysokej škole a pani Kajšmentke radikálne zmenila imidž. Čo dnes robia legendy slovenského internetu? Som Čarovný učí na vysokej škole a pani Kajšmentke radikálne zmenila imidž. Čo dnes robia legendy slovenského internetu? 24. mája 2020, 12:30

Televízia to oznámila prostredníctvom oficiálnej stránky Mama, ožeň ma na Facebooku. Produkcia šou aktuálne hľadá slobodných uchádzačov, ktorí by mali záujem zúčastniť sa a nájsť si tak životného partnera.

„Mamy a otcovia, pomôžte svojim deťom v náročnej dobe! Máte doma dcéru na vydaj, a aj tak je stále bez chlapa? Je váš syn osamelý dobrák, čo nevie nájsť tú pravú? Alebo vy sami hľadáte lásku na celý život? Prihláste sa do obľúbenej a vynovenej šou Mama, ožeň ma,“ píše Jojka.

Na svojom webe už zverejnila aj prihlasovací formulár, kam môžu rodičia prihlásiť svojich nezadaných potomkov. Na výber je aj možnosť zaregistrovať sám seba. Prvú sériu šou Mama, ožeň ma odvysielala TV JOJ ešte na jeseň 2011. Šou je slovenskou adaptáciou formátu Who Wants to Marry My Son, ktorý sa vysielal aj v iných krajinách Európy.

„Princíp šou vychádza z predpokladu, že každá mama chce pre svojho syna len to najlepšie, a to sa týka aj výberu potenciálnej manželky. Krátke vizitky predstavia nádejných starých mládencov, o každého z nich budú bojovať ženy, ktoré potom strávia niekoľko dní uňho doma, aby jemu a jeho mamičke poskytli príležitosť čo najlepšie ich spoznať a zároveň samotným ženám možnosť ukázať sa v čo najlepšom svetle,“ píše televízia. 

Domov
Zdieľať
Diskusia