Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. mája 2021, 16:34
Čas čítania 0:37
Daniel Mikolášik

U bývalého policajta v El Salvádore našli hrôzostrašný nález: v záhrade zakopal telá siedmich žien a troch detí

U bývalého policajta v El Salvádore našli hrôzostrašný nález: v záhrade zakopal telá siedmich žien a troch detí
Zdroj: Flickr/Chiot's Run/volně k užití
NEWS VRAŽDY
Uložiť Uložené

Expolicajt je podozrivý zo sexuálnych trestných činov a celkovo z 13 vrážd.

V stredoamerickej krajine El Salvádor v meste Chalchuapa našli vyšetrovatelia na pozemku bývalého policajta desať zakopaných tiel. Išlo o tri deti a sedem žien. Aktuálne je 51-ročný Hugo Osorio Chávez Osorio podozrivý zo sexuálnych trestných činov a celkovo z 13 vrážd, informuje arabská televízna stanica al-Džazíra.

Odporúčané
Dráma na Spiši: dozorcom utiekol väzeň. Slobodu si však dlho neužil Dráma na Spiši: dozorcom utiekol väzeň. Slobodu si však dlho neužil 15. mája 2021, 10:54

Zadržali ho ešte minulý týždeň v sobotu pre podozrenie z vraždy ženy a jej dospelej dcéry. Polícia ich telá našla v jeho dome v kaluži krvi po tom, čo susedia počuli ženský krik ozývajúci sa z domu expolicajta. K činu sa priznal. Pred usmrtením ženy údajne ešte sexuálne zneužil.

Muž podľa ministra pre bezpečnosť Gustava Villatora vykazuje psychopatické správanie. Počas vyšetrovania následne objavili na pozemku zakopané telá ďalších siedmich žien a troch detí. Medzi nimi bolo aj sedemročné dievča a chlapci vo veku 2 a 9 rokov.

Muža z policajného zboru vylúčili pre agresívne správanie. Vo väzení už strávil 5 rokov. Vraždil údajne pre potešenie a na objednávku. V oblasti, kde pôsobil, evidujú najmenej ďalších 25 nezvestných ľudí, ktorí môžu patriť medzi Osoriove obete.

zakopané telolopata
Zdroj: TASR/AP (Ilustračné foto)
Domov
Zdieľať
Diskusia