Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. mája 2021, 7:01
Čas čítania 0:50
Dominik Vetrák

Green Knight je stredoveké fantasy s dychberúcim vizuálom. Predstavujeme čierneho koňa oscarovej sezóny

Green Knight je stredoveké fantasy s dychberúcim vizuálom. Predstavujeme čierneho koňa oscarovej sezóny
Zdroj: A24
FILMY A SERIÁLY GREEN KNIGHT
Uložiť Uložené

Green Knight sa do kín dostane už toto leto a podľa všetkého nás čaká nezabudnuteľný zážitok.

Epickú fantasy snímku Green Knight sme mali vidieť už minulé leto, ale pre koronavírus sa premiéra odložila na neurčito. Nezávislé štúdio A24 však verí v naštartovanie kín a svojho čierneho koňa do nich pošle už 30. júla.

Podľa najnovšieho traileru sa máme na čo tešiť. Je totiž plný nádherných scenérií a zaujímavých scén s množstvom audiovizuálnych momentov, pri ktorých budeme v kine na plátno pozerať s otvorenými ústami.

Odporúčané
Tvorca vizuálnych efektov Vlado Valovič prezrádza, ako robia počítačové efekty pre Harryho Pottera, Pirátov Karibiku či Aquamana Tvorca vizuálnych efektov Vlado Valovič prezrádza, ako robia počítačové efekty pre Harryho Pottera, Pirátov Karibiku či Aquamana 11. mája 2021, 9:30

Ak o atraktivite snímky nie si presvedčený, pozri si trailer. Odporúčame však nerobiť tak, keďže ukazuje pár scén, ktoré by si si chcel vychutnať v kine. V hlavnej role sa predstaví Dev Patel (Milionár z chatrče) ako Sir Gawain, synovec kráľa Artuša a azda najznámejší rytier z artušovských legiend.

Hrdina sa vydá za dobrodružstvom s cieľom čeliť Green Knightovi, bájnej bytosti a skúške pre mužov. Toho vidíme aj v traileri, kde dokazuje, že nebude jednoduchým protivníkom. 

Okrem Deva Patela uvidíme aj Aliciu Vikander či Joela Edgertona. Režíruje David Lowery (Pete’s Dragon, A Ghost Story), pričom si napísal aj scenár.

P. S.: V traileri je aj malá hovoriaca líška, ktorú si zrejme vo filme zamilujeme.



Mohlo by ťa zaujímať:
10 najlepších filmov roka 2021
10 zaujímavostí o Gal Gadot, o ktorých si (možno) nevedel
Smutné citáty o láske: slová, ktoré ti možno pomôžu prekonať sklamanie
Domov
Zdieľať
Diskusia