Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. mája 2021, 19:01
Čas čítania 0:32
Dominik Vetrák

Love, Death & Robots vydalo necenzurovaný trailer, po ktorom si každý povie, že tento seriál musí vidieť

Love, Death & Robots vydalo necenzurovaný trailer, po ktorom si každý povie, že tento seriál musí vidieť
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY LOVE DEATH & ROBOTS
Uložiť Uložené

Love, Death & Robots pokračuje 2. sériou už tento piatok. Necenzurovaný trailer ti ukáže, na čo sa môžeš tešiť.

Love, Death & Robots malo vždy skvelé trailery. Inak to nie je ani v prípade najnovšej necenzurovanej ukážky, ktorá vnadí na piatkové vydanie. Na Netflixe sa dočkáme 8 nových epizód, z ktorých v traileri každá pôsobí úžasne. Tešiť sa môžeš na sex, akciu, hororové scény, originálny štýl animácie, stop-motion animáciu, brutálne zábery a všetko, čo na tomto projekte máme radi.  

Odporúčané
Tvorca vizuálnych efektov Vlado Valovič prezrádza, ako robia počítačové efekty pre Harryho Pottera, Pirátov Karibiku či Aquamana Tvorca vizuálnych efektov Vlado Valovič prezrádza, ako robia počítačové efekty pre Harryho Pottera, Pirátov Karibiku či Aquamana 11. mája 2021, 9:30

Love, Death & Robots je antologický seriál (jednotlivé diely na seba nenadväzujú). Pozostáva z krátkych animovaných filmov od rôznych tvorcov z celého sveta so zameraním na všetky možné žánre a štýly. Svoje si tu nájde úplne každý. 

Všetkých 8 nových častí bude mať dokopy viac ako 82 minút, takže ich pravdepodobne zhltneš naraz. Tu sa môžeš pozrieť, o čom jednotlivé filmy budú a kto za nimi stojí. Ďalšiu várku animovaných kraťasov uvidíme v podobe 3. série už budúci rok.

Domov
Zdieľať
Diskusia