Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. mája 2021, 15:52
Čas čítania 0:58
Adam Novosad

Rozhodni v ankete Elona Muska, či má Tesla prijímať kryptomenu doge. Miliardár sa nevzdáva ani po tvrdom prepade ceny

Rozhodni v ankete Elona Muska, či má Tesla prijímať kryptomenu doge. Miliardár sa nevzdáva ani po tvrdom prepade ceny
Zdroj: Getty Images/Pascal Le Segretain
TECH KRYPTOMENY
Uložiť Uložené

Elon Musk vyvolal novú vlnu ošiaľu, keď na Twitteri zverejnil anketu spájajúcu Teslu a doge.

Miliardár Elon Musk sa uplynulý víkend objavil v humoristickej večernej šou Saturday Night Live, aby si zažartoval na svoj účet, spropagoval kryptomenu doge a zahral si vo viacerých skečoch s tematikou objavovania vesmíru. Minimálne propagácia kryptomeny doge sa však neskončila tak, ako možno mnohí investori očakávali.

Odporúčané
Máriu Kolíkovú nepodporilo viacero poslancov OĽaNO. Anna Záborská či Romana Tabák rokovaciu sálu počas hlasovania opustili Máriu Kolíkovú nepodporilo viacero poslancov OĽaNO. Anna Záborská či Romana Tabák rokovaciu sálu počas hlasovania opustili 11. mája 2021, 8:55

Musk v jednej chvíli označil doge za „hustle“ (prostitútku), čo veľa ľudí pochopilo ako spochybnenie legitimity tejto kryptomeny a začal sa prepad ceny. Miliardár sa napriek tomu nevzdáva a na Twitteri naďalej pokračuje v pridávaní príspevkov, ktoré pomaly tlačia cenu kryptomeny doge naspäť nahor. 


Najnovšie oznámil, že SpaceX chystá na budúci rok spustenie nového satelitu Doge-1, pričom za celú misiu Musk plánuje zaplatiť práve v mene doge a jednu fyzickú mincu chce doviezť priamo na povrch Mesiaca. Tento krok vzbudil záujem, ale najviac verejnosť rozhodila nová anketa, ktorú Musk pridal na Twitter v utorok 11. mája nášho času. 

Verejnosti sa pýtal, či by spoločnosť Tesla mala začať za svoje automobily prijímať kryptomenu doge, a fanúšikovia odpovedali jasne. Viac ako 76 percent respondentov odpovedalo kladne, a tak uvidíme, či Musk vypočuje volanie verejnosti a k bitcoinu pridá aj dogecoin.

Domov
Zdieľať
Diskusia