Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. mája 2021, 20:15
Čas čítania 0:39
Viktor Kniš

V najbližších dňoch začneme očkovať Sputnikom V, oznámil Matovič. Dohodol sa vraj s Rusmi

NEWS IGOR MATOVIČ OČKOVANIE SPUTNIK V
Uložiť Uložené

Igor Matovič tvrdí, že Slovensko môže začať očkovať ruskou vakcínou. Výnimku však môže podpísať len mininster zdravotníctva Vladimír Lengvarský.

Bývalý premiér Igor Matovič tvrdí, že počas víkendu sa mu s ruskou stranou podarilo dohodnúť, že na Slovensku môžeme v dohľadnom čase začať očkovať Sputnikom V. Cez status na Facebooku oznámil, že sa schyľuje k očkovaniu ruskou vakcínou aj s ohľadom na „výborné výsledky testov“ v certifikovanom OMCL laboratóriu v Maďarsku. 

Odporúčané
Matovič útočí na šéfredaktora Aktualít. Slovenke sa vysmial, že nevie počítať, Baťovú na tlačovke vraj spomenul „len“ 56-krát Matovič útočí na šéfredaktora Aktualít. Slovenke sa vysmial, že nevie počítať, Baťovú na tlačovke vraj spomenul „len“ 56-krát 10. mája 2021, 19:53

Dodáva, že počas posledných troch mesiacov prišli „všemožné obštrukcie“. „S ruskou stranou som počas víkendu dohodol, že po pretestovaní vakcíny v registrovanom OMCL laboratóriu so začiatkom očkovania súhlasia. Tešte sa, ktorí sa tešiť chcete,“ napísal Matovič. 

Domov
Zdieľať
Diskusia