Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
10. mája 2021, 19:53
Čas čítania 0:49

Matovič útočí na šéfredaktora Aktualít. Slovenke sa vysmial, že nevie počítať, Baťovú na tlačovke vraj spomenul „len“ 56-krát

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Igor Matovič pokračuje v aktivite na sociálnej sieti. Tentoraz sa premiestnil do sekcie komentárov pod príspevkom Petra Bárdyho z portálu Aktuality.sk.

Igor Matovič reagoval na príspevok šéfredaktora portálu Aktuality.sk, ktorý na svojom osobnom Facebooku napísal, že minister financií svojou politickou aktivitou „môže nechtiac dosiahnuť, že sa Eduard Heger stane skutočným premiérom a Mária Kolíková skutočnou političkou“.

Šéf hnutia OĽaNO cez svoj osobný účet komentoval príspevok novinára. Zdá sa mu, že Bárdy môže trpieť obsesiou, pretože ministrovi financií venoval viac statusov v rade. 

„Pán nezávislý šéfredaktor, netrpíte už nejakým druhom obsesie, ak štyri statusy za sebou idete ako verklík svoje fabulácie na tému im? Skúste kedy-tedy dať aj niečo iné, nech ľudia náhodou nezačnú pochybovať o Vašej nezaujatosti, nezávislosti, objektivite a dobrom úmysle. Dík,),“ konštatuje Igor Matovič, ktorý v poslednom čase opakovane útočí na novinársku obec a spochybňuje jej objektivitu, ak ide o články týkajúce sa jeho vlastných aktivít.

Domov
Zdieľať
Diskusia