Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. mája 2021, 19:14
Čas čítania 0:59
Tímea Krauszová

Hviezda muzikálov a disneyoviek si v novom seriáli zahrá Pamelu Anderson. Vyrozpráva príbeh uniknutého domáceho porna

Hviezda muzikálov a disneyoviek si v novom seriáli zahrá Pamelu Anderson. Vyrozpráva príbeh uniknutého domáceho porna
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Hlavnými postavami pripravovaného seriálu sú Pamela Anderson a Tommy Lee. Vyrozpráva príbeh ich uniknutého domáceho porna.

Známu herečku, modelku a symbol krásy Pamelu Anderson stvárni v novom seriáli herečka Lily James, ktorú si pamätáš z muzikálu Mamma Mia či z filmu Popoluška z dielne štúdia Disney. Fotku z natáčania v plnej kráse zverejnila tento týždeň na Instagrame a fanúšikom padla sánka. Lily James totiž nespoznali, vyzerá ako verná kópia Pamely Anderson.

Odporúčané
Sú custom šiltovky New Era najhorúcejším trendom tohto leta? Sú custom šiltovky New Era najhorúcejším trendom tohto leta? 8. mája 2021, 14:30

Seriál o uniknutom domácom porne

Pripravovaný seriál Pam and Tommy vyrozpráva príbeh kultovej dvojice – herečky Pamely Anderson a hudobníka Tommyho Lee. Konkrétne sa bude venovať ich spoločnému domácemu pornu, ktoré ukradol a zverejnil Rand Gauthier. Po boku Lily James zahviezdi Sebastian Stan ako Tommy Lee (Bucky z filmov Captain America a Marvelu).

Lily James na sociálnej sieti zdieľala fotografiu s ikonickými blond vlasmi, nalíčená a nastajlovaná do postavy Pamely Anderson. Oblečený má čierny vyzývavý korzet, nechýba výrazný mejkap a v príspevku aj známy citát: „Je skvelé byť blondínkou. Vďaka nízkym očakávaniam je jednoduché ľudí prekvapiť.“ Internet po tejto fotke prakticky vybuchol a mnohí chvália nielen herečku, ale najmä tím, ktorý stojí za touto premenou.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lily James (@lilyjamesofficial)

Na Twitteri by ľudia maskérke najradšej dopriali Emmy za najlepší mejkap a mnohí nemôžu uveriť, že na fotke nie je Pamela. Podoba je neodškriepiteľná aj na ďalšej fotke, kde už pózuje so svojím filmovým partnerom Stanom.

Seriál potvrdili v decembri 2020 a na jeho príprave nespolupracuje ani jedna z celebrít. Produkujú ho Robert Siegel a D. V. DeVincentis a premiéru bude mať na streamovacej platforme Hulu.

Domov
Zdieľať
Diskusia