Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. mája 2021, 21:43
Čas čítania 0:48
Katarína Danková

Čínska značka mení dizajn tenisiek od základov. Li-Ning predstavuje futuristický vzhľad inšpirovaný štyrmi živlami

Čínska značka mení dizajn tenisiek od základov. Li-Ning predstavuje futuristický vzhľad inšpirovaný štyrmi živlami
Zdroj: Ni-Ling
MÓDA MÓDNY PRIEMYSEL
Uložiť Uložené

Vyrobené športovcom pre všetkých. Značka Li-Ning predstavuje 10 rôznych siluet tenisiek. Nájdeš medzi nimi aj tie svoje?

Nový dizajn tenisiek čínskej značky Li-Ning ťa dostane. Kolekcia jar/leto 2021 je zameraná na nové inovatívne tvary a materiály, ktorými chce dobyť neustále sa rozvíjajúci priemysel módy.

Odporúčané
Legendárne tenisky Kanyeho Westa sa predali za 1,8 milióna dolárov. Prototyp Nike Air Yeezy 1 teraz môžeš vlastniť aj ty Legendárne tenisky Kanyeho Westa sa predali za 1,8 milióna dolárov. Prototyp Nike Air Yeezy 1 teraz môžeš vlastniť aj ty 27. apríla 2021, 17:21

Zakladateľom značky je čínsky gymnasta Li-Ning, ktorý za svoju profesionálnu kariéru športovca získal 106 zlatých medailí a ktorého World Sports Correspondent Association zaradila medzi najvýznamnejších svetových športovcov 20. storočia. Vďaka svojim dlhoročným skúsenostiam vytvoril rovnomennú značku pre potreby všetkých športovcov.

Značka delí svoje kolekcie do šiestich kategórií – beh, basketbal, bedminton, tréning, prémiová kolekcia a športový život. Štýlom však sú tenisky určené pre každého, kto má rád kvalitu a pohodlie.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Li-Ning (@lining.official)

Domov
Zdieľať
Diskusia