Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. mája 2021, 15:08
Čas čítania 0:54
Adam Novosad

Minister Naď odkazuje Motorkárom Slovenska: Ste vlastizradcovia alebo užitoční idioti, ktorí šíria ruskú propagandu

NEWS RUSKO
Uložiť Uložené

Motorkári Slovenska šli do Moskvy prevziať večné svetlo z rúk šéfa civilnej ruskej tajnej služby.

Motorkári Slovenska sa vybrali na výpravu do Ruskej federácie a v Moskve si prevzali večné svetlo. Tento plán síce na prvý pohľad vyzerá nevinne, ale minister obrany Jaroslav Naď na svojom facebookovom profile upozorňuje, že organizácia Motorkári Slovenska buď naletela ruskej propagande a stali sa z nich užitoční idioti, alebo sú to rovno vlastizradcovia.

Odporúčané
Marek Krajčí tvrdil, že záležitosti o Sputniku neriešil. Teraz hovorí, ako do zmluvy presadil špeciálnu klauzulu Marek Krajčí tvrdil, že záležitosti o Sputniku neriešil. Teraz hovorí, ako do zmluvy presadil špeciálnu klauzulu 6. mája 2021, 10:51

„Motorkári Slovenska sa stali ďalšou organizáciou, ktorá naletela ruským spravodajským hrám a aktuálne opäť slúžia ako užitoční idioti ruskej propagandy a konkrétne tajnej alebo, ak chcete, spravodajskej služby SVR,“ uvádza Naď v statuse.

Domov
Zdieľať
Diskusia