Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. mája 2021, 9:51
Čas čítania 0:36
Daniel Mikolášik

Bödör má na krku nové obvinenie: korupčný škandál sa rozrastá o ďalších 53 úplatkov za približne milión eur

NEWS
Uložiť Uložené

Najnovšie zistenia hovoria o úplatkoch, ktoré vraj Partika prijal za agrodotácie do roku 2015.

Nitriansky oligarcha Norbert Bödör zapletený do najväčšej korupčnej kauzy na Slovensku s názvom Dobytkár má na krku ďalšie obvinenie týkajúce sa prania špinavých peňazí. Exfunkcionár štátnej Pôdohospodárskej platobnej agentúry (PPA) Ľubomír Partika údajne zinkasoval približne milión eur v 53 úplatkoch. Časť z peňazí vraj dostal práve Bödör. Informáciu priniesol portál Aktuality.sk.

Odporúčané
10 vecí, ktoré by si mal vedieť o miliónovej kauze Dobytkár. Ide o najväčší korupčný podvod v histórii Slovenska? 10 vecí, ktoré by si mal vedieť o miliónovej kauze Dobytkár. Ide o najväčší korupčný podvod v histórii Slovenska? 14. júla 2020, 12:11

Megakauza Dobytkár sa týka miliónových úplatkov za agrodotácie, ktoré odklepla PPA. Nové obvinenie vychádzajúce z ďalších úplatkov nájdených vyšetrovateľom pribudli koncom apríla. Do kauzy je zapletený aj podnikateľ Peter Kuba, ktorý spoločne s Bödörom a Partikom sedí vo vyšetrovacej väzbe od minulého roka.

Domov
Zdieľať
Diskusia