Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. mája 2021, 12:42
Čas čítania 0:31
Viktor Kniš

Vandal ničil v Trenčianskych Tepliciach všetko, čo mu prišlo pod ruky. Spôsobil škodu za skoro tisíc eur, hrozí mu ročné väzenie

NEWS POLÍCIA SR
Uložiť Uložené

22-ročný mladík sa odviazal na námestí v Trenčianskych Tepliciach a okolí. Teraz mu hrozí väzenie.

22-ročný mladík spôsobil spúšť v Trenčianskych Tepliciach. Vandal zničil všetko, čo mu prišlo pod ruky na námestí aj v jeho okolí, čím spôsobil mestu škodu vo výške približne 830 eur. Polícia páchateľa veľmi rýchlo vypátrala a obvinila z prečinu poškodzovania cudzej veci. 

Hlava-nehlava ničil mladík všetko pravdepodobne aj preto, že bol opitý. Neporiadok v meste dokumentujú aj fotografie od polície. 

 „Obvinený údajne v neskorých nočných hodinách pod vplyvom alkoholu poškodil stojan na nádoby na smetné koše, dopravnú značku, rampu pred hotelom, spätné zrkadlo na zaparkovanom vozidle, zničil drevené kvetináče, povytŕhal okrasné dreviny, zlomil japonský okrasný strom a poprevracal kontajnery,“ spresnila polícia rozsah škôd, ktoré spôsobil jediný človek. 

Odporúčané
Tínedžerom zrušili termíny na očkovanie po Matovičovom statuse. Aj keď nie je premiér, všetko naďalej riadi Tínedžerom zrušili termíny na očkovanie po Matovičovom statuse. Aj keď nie je premiér, všetko naďalej riadi 2. mája 2021, 11:34

Polícia si z výtržníka na Facebooku uťahuje, vraj mal „rande so svojím mestom“. Dodáva, že za uvedený trestný čin obvinenému hrozí v zmysle zákona trest odňatia slobody na jeden rok.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia