Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. apríla 2021, 21:50
Čas čítania 0:54
Dominik Vetrák

Russell Crowe si v Thor: Love & Thunder zahrá Zeusa. Herec to zrejme nechtiac prezradil v rádiu

Russell Crowe si v Thor: Love & Thunder zahrá Zeusa. Herec to zrejme nechtiac prezradil v rádiu
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY THOR: LOVE & THUNDER
Uložiť Uložené

Thor 4 dorazí do kín budúci rok.

Na Thora 4 sa nesmierne tešíme. Režisér a scenárista Taika Waititi oživil záujem divákov o túto postavu v skvelej snímke Thor: Ragnarok, a tak sme zvedaví, čo s ním predvedie vo štvorke. Thor je prvá marvelovská postava, ktorá dostala štyri vlastné filmy. Zatiaľ nevieme, či bude posledný, no ak áno, Marvel mu dopraje poriadny odchod.

Okrem Chrisa Hemswortha ako Thora totiž uvidíme Natalie Portman ako ženskú verziu Thora, Christiana Bala ako záporáka Gorr The God Butcher (herec si kvôli role musel dať oholiť hlavu), Tessu Thompson ako Valkýru, Chrisa Pratta ako Star-Lorda a pár ďalších postáv z predošlých filmov. Veľkou novinkou bolo oznámenie účasti Russella Crowa. Nevedeli sme, koho bude hrať, no herec to zrejme nechtiac prezradil v austrálskom podcaste Joy Breakfast.

Odporúčané
Marvel otvorene rieši rasizmus. USA nechcú čierneho Captaina America a Falcon to chce zmeniť Marvel otvorene rieši rasizmus. USA nechcú čierneho Captaina America a Falcon to chce zmeniť 17. apríla 2021, 19:02

Spomínal, ako sa teší na posledný deň natáčania, keď mu nasadia parochňu a on sa stane Zeusom (Diom, najvyšším gréckym bohom). Herec si rolu veľmi užíva a je jasné, že sa po nórskej mytológii dočkáme aj tej gréckej. Nakoniec, aj v chystanej marvelovke Eternals by sme mali vidieť Herculesa. 

Domov
Zdieľať
Diskusia