Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. apríla 2021, 21:36
Čas čítania 0:49
Jakub Paulík

VIDEO: Kotleba po odvedení syna od exmanželky: „Bude jedna fotka malého bez môjho dovolenia, tak ste vybavení“

POLITIKA MARIAN KOTLEBA
Uložiť Uložené

Bývalá manželka Mariana Kotlebu tvrdí, že ich syna odviedol z Egypta na Slovensko neoprávnene.

Líder politickej strany ĽSNS Marian Kotleba dnes priletel do Viedne z Egypta so svojím 5-ročným synom. Podľa tvrdenia jeho exmanželky Frederiky ho od nej odviedol neoprávnene. „Chlapci, bude jedna fotka malého bez môjho dovolenia, tak ste vybavení,“ upozorňoval Kotleba reportéra PLUS 7 DNÍ a ďalších novinárov, ktorí ho po prílete natáčali.

„Keď Marian povedal, že Ľudko (ich syn – pozn. red.) chce ísť na Slovensko, povedala som mu, že máme dohodu, že keď mu skončí škôlka, respektíve po záverečnej skúške, čo je o mesiac. Povedala som mu, že si ho môže vziať aj na celé leto. A povedal mi, že ja nebudem rozhodovať, či si ho vezme alebo nie, že on si ho môže vziať, kedy chce,“ uviedla Frederika pre Šarm s tým, že sa vraj správal nepríjemne a arogantne.

Obvinenia bývalej manželky nechcel Marian Kotleba na letisku komentovať, no prisľúbil, že sa dnes k veci vyjadrí. Na Facebooku však neskôr posmešne napísal, že „má momentálne úplne iný program ako riešiť nejaký bulvár“. 

Novinári pritom opozičnému poslancovi kládli legitímnu otázku vychádzajúcu z tvrdenia jeho expartnerky, podľa ktorej syna vzal bez jej súhlasu.

Za celý deň sme sa tak od Mariana Kotlebu nedočkali žiadnej reakcie, ktorá by jej obvinenia vyvrátila. Fanúšikom na Facebooku oznámil, že zajtra natočí „exkluzívne videjko“. Jeho obsah však nespresnil.

Odporúčané
Kotleba vraj nevrátil syna exmanželke, chce s ním ujsť z Egypta. Som zúfalá, nikto ich nevie zastaviť, tvrdí matka Kotleba vraj nevrátil syna exmanželke, chce s ním ujsť z Egypta. Som zúfalá, nikto ich nevie zastaviť, tvrdí matka 20. apríla 2021, 7:51
Domov
Zdieľať
Diskusia