Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. marca 2021, 21:54
Čas čítania 0:45
Lukáš Čelka

Nová vláda bude zatiaľ bez ministra práce. Dvaja poslanci OĽaNO Hegerov kabinet nepodporia

NEWS
Uložiť Uložené

Hnutie Sme rodina ešte stále prehodnocuje svoju personálnu nomináciu na post ministra práce.

Prezidentka Zuzana Čaputová zajtra predpoludním vymenuje členov novej vlády na čele s premiérom Eduardom Hegerom. Vláda však zatiaľ bude bez ministra práce, sociálnych vecí a rodiny, pretože hnutie Sme rodina ešte stále prehodnocuje svoju personálnu nomináciu na tento post.

Odporúčané
Vláda na Malte navrhuje beztresné prechovávanie 7 gramov marihuany a pestovanie rastlín na vlastné použitie Vláda na Malte navrhuje beztresné prechovávanie 7 gramov marihuany a pestovanie rastlín na vlastné použitie 31. marca 2021, 14:13

Budúci premiér Heger pôsobil v Matovičovej vláde na poste ministra financií, pričom toto miesto má obsadiť Igor Matovič. Ďalšie zmeny majú nastať na postoch ministra zdravotníctva, kde by mal Mareka Krajčího vystriedať Vladimír Lengvarský. Nástupca odídeného ministra práce Milana Krajniaka zatiaľ nie je známy, i keď sa hovorilo o poslancovi Jozefovi Hlinkovi.

Ostatné miesta vo vládnom kabinete by mali byť obsadené rovnako ako doteraz.

Domov
Zdieľať
Diskusia