Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. marca 2021, 12:01
Čas čítania 1:01
Daniel Mikolášik

Brutálna vražda tínedžerky: Najprv ju znásilnil, následne vytrhal zuby, nechty, odrezal hlavu a uvaril

NEWS ZNÁSILNENIA A SEXUÁLNE ZLOČINY
Uložiť Uložené

Násilník sa priznal k brutálnej vražde mladej krajčírky z Kazachstanu.

Iba 19-ročná krajčírka Ajažan Edilova z mesta Alma-Ata v Kazachstane sa stratila po tom, čo jej neznámy 28-ročný muž cez sociálnu sieť napísal, aby ho prišla odmerať k nemu domov. Povedal jej, že je zranený a chce si od nej kúpiť oblek. Z jeho bytu sa však už nikdy nevrátila.

Odporúčané
Rozhovor s exväzňom: Sériový vrah Ondrej Rigo mi povedal, že to na neho znova prichádza. Odišiel z cely, aby mi neublížil Rozhovor s exväzňom: Sériový vrah Ondrej Rigo mi povedal, že to na neho znova prichádza. Odišiel z cely, aby mi neublížil 28. marca 2021, 9:30

Ako informuje ruská televízia Current Time TV, 19. marca neprišla z práce domov, vo večerných hodinách sa totiž ešte zastavila doma u zákazníka. Ajažan študovala na univerzite, brigádovala v krajčírstve a snívala o tom, že sa stane módnou návrhárkou. Priateľ sa jej nevedel dovolať, a tak kontaktoval jej príbuzných a políciu.

Po približne týždni od jej zmiznutia už polícia vystopovala podozrivého. Okrem internetovej komunikácie ho usvedčili aj kamerové záznamy z vchodu do bytovky, v ktorej býva. Po tom, čo mu muži zákona zaklopali na dvere a muž odmietal otvoriť, vykopli dvere a našli ho pri pokuse podrezať si hrdlo.

Domov
Zdieľať
Diskusia