Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. marca 2021 o 9:16
Čas čítania 0:33
Jakub Paulík

Video: Nechcel si dať respirátor, v tatranskej električke kladivom a rukou rozbil okno

Video: Nechcel si dať respirátor, v tatranskej električke kladivom a rukou rozbil okno
Zdroj: TV Markíza
ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Vraj ide o „známu firmu“.

Muž v tatranskej električke odmietal dodržiavať protipandemické opatrenia, nechcel si nasadiť respirátor a vulgárne nadával rušňovodičovi. Ten preto vo Vyšných Hágoch zastavil, zatvoril dvere a privolal na muža políciu. Agresor sa však rozhodol, že v uzamknutej električke nezostane, a tak sa pokúšal prebiť von.

Odporúčané
Lenka Ježová z TA3: Fotky v plavkách nepovažujem za vyzývavé. Necítim sa previnilo len preto, že som obdarenejšia (Rozhovor) Lenka Ježová z TA3: Fotky v plavkách nepovažujem za vyzývavé. Necítim sa previnilo len preto, že som obdarenejšia (Rozhovor) 14. marca 2021 o 12:30

Agresívneho siláka v bombere sa pomocou polície podarilo identifikovať „ako známu firmu". Veríme, že útočník pred trestom ani pred náhradou škody neujde," povedal pre TV Markíza hovorca Železničnej spoločnosti Slovensko Tomáš Kováč.

Na videu môžeš pozorovať, ako agresívny chlap rozbíja sklo kladivkom a následne do neho udiera aj rukou. „Ty vole, to je k**ot na entú. To má riadne po**by ten chlapec,“ komentovali situáciu dvaja udivení muži, ktorým sa podarilo natočiť video. Podľa očitých svedkov sa nakoniec z električky dostal von. Polícia však jeho identitu pozná, a tak je zrejme len otázkou času, kedy sa k nemu dostanú.

Domov
Zdieľať
Diskusia