Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
12. marca 2021, 11:33
Čas čítania 0:45
Čoje Matej Ohrablo

Matej Selassie Slažanský: Uvažoval som, že začnem nakrúcať foodblogerské videá z ciest

PODCASTY PODGAST YOUTUBE
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Nová epizóda Podgastu je opäť z kategórie „celebritný hosť rozpráva o svojej obľúbenej téme, na ktorú sa ho málokedy pýtajú – o jedle“.

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty.

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu.

Sleduj Podgast na Refresheri.

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • Ako vyzerá ich spoločné stravovanie s priateľkou, ktorá je vegetariánkou.
  • Aký najbizarnejší langoš objavil v Bratislave ešte pred Čojem.
  • Aké burgery mu chutia, ktorý považuje za vstupnú bránu do bratislavských burgerov a ktorý za najlepší.

Matej Selassie Slažanský je zaslúžilý youtuber z jednej z prvých (a asi aj najlepšej) generácií slovenských youtuberov. Ak ho sledujete, určite ste už videli niektoré z jeho videí, v ktorých konzumuje jedlo. Teraz si však konečne užijete hodinovú debatu plnú názorov aj spomienok na dobré aj zlé jedlá jeho života.

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustí do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Dajte Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvate podcasty a hudbu. Neujde vám žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu [email protected].
Domov
Zdieľať
Diskusia