Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. marca 2021, 17:40
Čas čítania 1:20
Dominik Vetrák

Násilné sexuálne scény a znásilnenia v novom Game of Thrones seriáli neuvidíme, sľubuje herečka

Násilné sexuálne scény a znásilnenia v novom Game of Thrones seriáli neuvidíme, sľubuje herečka
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY HOUSE OF THE DRAGON
Uložiť Uložené

House of the Dragon je prequel ku Game of Thrones, v ktorom sa pozrieme do minulosti Westerosu.

House of the Dragon je prequel ku Game of Thrones, v ktorom sa pozrieme do minulosti Westerosu. Vychádza z predlohy Georgea R. R. Martina s názvom Fire & Blood a v prvom rade sa bude venovať Targaryenovcom – a to ešte pred udalosťami Game of Thrones.

Nevieme síce, akú veľkú inšpiráciu si tvorcovia vzali z predlohy, no vo Fire & Blood sa mohli čitatelia dostať napríklad aj k neslávne známej skaze Valýrie a následnému presunu Targaryenovcov do Westerosu.

Odporúčané
Tomáš Roller: Jeden vývojár nahodil Crysis 2 na torrenty a nepremenoval ho. Spôsobil tak revolúciu v hernom priemysle (Rozhovor) Tomáš Roller: Jeden vývojár nahodil Crysis 2 na torrenty a nepremenoval ho. Spôsobil tak revolúciu v hernom priemysle (Rozhovor) 7. marca 2021, 14:30

O seriáli sme už dlhšiu chvíľu nič nepočuli, čo sa mení s vyjadrením jednej z herečiek. Olivia Cooke (Sound of Metal, Ready Player One) si zahrá jednu z hlavných rol, a keďže ide o ženskú postavu, vo svete Game of Thrones sa automaticky vynára otázka, či dôjde aj na sexuálne scény.

Cooke sľúbila, že už podobné násilné a explicitné scény ako v pôvodnom Game of Thrones neuvidíme. HBO a tvorcovia seriálu sa dočkali množstva kritiky, a to obzvlášť za scénu znásilnenia Sansy Stark.

Domov
Zdieľať
Diskusia