Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. marca 2021, 22:46
Čas čítania 0:25
Adam Novosad

Nedarí sa ti zaregistrovať starých rodičov na podanie vakcíny? Na očkovací web niekto hodinu útočil, hovorí NCZI

NEWS OČKOVANIE VAKCÍNA
Uložiť Uložené

Národné centrum zdravotníckych informácií vysvetľuje, prečo formulár na očkovanie od 19.45 skoro hodinu nefungoval.

Objednávkový systém na očkovanie nefunguje spoľahlivo. Väčšinu času dokonca nefunguje vôbec, čo vo verejnosti vyvoláva hnev a frustráciu, pretože na webe sa často bojuje vlastne o životy, ktoré dostatočne skorá vakcinácia môže zachrániť.

Odporúčané
Vlhovú v lockdowne povzbudzuje fanklub, nechápali fanúšikovia Shiffrinovej. Svetový pohár v Jasnej sa koná v tvrdom lockdowne Vlhovú v lockdowne povzbudzuje fanklub, nechápali fanúšikovia Shiffrinovej. Svetový pohár v Jasnej sa koná v tvrdom lockdowne 7. marca 2021, 16:05

V pondelok 8. marca od 19.45 večer niekto na objednávkový systém očkovania zaútočil pravdepodobne DDOS útokom. „Ten spôsobil, že linka vládneho cloudu, kde sú všetky zdravotnícke dáta, vykazovala vysokú chybovosť a dáta, ktoré používatelia zadávali, neboli prenášané korektne,“ konštatuje Národné centrum zdravotníckych informácií v statuse na Facebooku. Zároveň dodáva, že spomalenie systému sa preto nevyskytlo na ich strane.

❗️ Objednávkový systém na očkovanie čelil dnes od 19:45 takmer hodinu pravdepodobne DDOS útoku. Ten spôsobil, že linka...

Posted by Národné centrum zdravotníckych informácií on Monday, March 8, 2021
Domov
Zdieľať
Diskusia