Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. marca 2021, 19:44
Čas čítania 0:40
Dominik Vetrák

Lupin sa vracia na Netflix s novými epizódami. Sleduj trailer, v ktorom sa chystá pomstiť Pellegrinimu a jeho rodine

FILMY A SERIÁLY LUPIN
Uložiť Uložené

5 nových dielov dorazí už v lete.

Lupin je sirota, ktorá sa dokázala v živote uchytiť. Je inteligentný, fyzicky zdatný, šarmantný, dokáže sa biť a hackovať. Pozná rôzne triky a ilúzie, má vysoké IQ a hromadu šťastia. V skutočnosti by sa dal prirovnať k MacGyverovi. Zatiaľ čo MacGyver bojoval proti zloduchom v mene zákona, Lupin proti nim bojuje ako zločinec. Takto sme seriál po pár epizódach opísali v našich dojmoch, ktoré mali od nadšenia ďaleko.

Odporúčané
Tomáš Roller: Jeden vývojár nahodil Crysis 2 na torrenty a nepremenoval ho. Spôsobil tak revolúciu v hernom priemysle (Rozhovor) Tomáš Roller: Jeden vývojár nahodil Crysis 2 na torrenty a nepremenoval ho. Spôsobil tak revolúciu v hernom priemysle (Rozhovor) 7. marca 2021, 14:30

Francúzsky seriál vnímame ako jemne nadpriemernú jednohubku. Lupin sa na Netflixe stal nečakane veľkým hitom, a tak je jasné, že niektorí diváci si ho užili viac. Práve tých potešíme správou, že ďalších 5 dielov uvidíme už toto leto. Netflix zatiaľ neupresnil dátum ich vydania, no bude to niekedy medzi júnom až augustom. 

Lupin sa v druhej sérii pokúsi získať späť svojho syna, ktorého mu uniesli jeho nepriatelia. Aj naďalej sa popritom bude zameriavať na očistenie svojho otca a svojho mena. Okrem Omara Sy v hlavnej role sa vracajú ďalšie postavy z prvých dielov, no tešiť sa môžeš aj na nových záporákov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia