Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. marca 2021, 19:26
Čas čítania 0:50
Dominik Vetrák

Režisér WandaVision divákom odkazuje, že z finálovej epizódy budú sklamaní. Fanúšikovské teórie sú nafúknuté

Režisér WandaVision divákom odkazuje, že z finálovej epizódy budú sklamaní. Fanúšikovské teórie sú nafúknuté
Zdroj: The Walt Disney Company/Marvel Studios/Disney+
FILMY A SERIÁLY WANDAVISION
Uložiť Uložené

Posledný diel WandaVision uvidíme na Disney+ už tento piatok.

Režisér Matt Shakman, ktorý natočil všetkých 9 epizód WandaVision, v rozhovore pre Entertainment Weekly rozpovedal aj o finálnej epizóde WandaVision premiérujúcej na Disney+ už tento piatok. Miniséria vyústila v nespočetné množstvo fanúšikovských teórií o príchode nových postáv, identity tých predstavených a ďalších možností, ako sa seriál vyvinie.

V takýchto prípadoch je nemožné uspokojiť všetkých, keďže niektoré teórie jednoducho nevyjdú. Režisér Shakman preto pocítil potrebu adresovať čitateľom aj tento aspekt seriálu. Vyjadril sa v zmysle, že veľa ľudí bude sklamaných. 

Odporúčané
Teórie o WandaVision: Kto je v skutočnosti Scarlet Witch, ako do toho zapadajú mutanti a uvidíme celkom iného Visiona? Teórie o WandaVision: Kto je v skutočnosti Scarlet Witch, ako do toho zapadajú mutanti a uvidíme celkom iného Visiona? 28. februára 2021, 10:28

„Dúfam, že sa diváci budú týmto dobrodružstvom cítiť uspokojení. Viem, že sa rozoberá veľa teórií, no mnoho ľudí bude ich rozuzlením sklamaných. Celý čas sme sa snažili povedať príbeh o tom, ako sa Wanda snaží vyrovnať so svojím žiaľom a ako sa musí naučiť prijať stratu. Snáď si ľudia o finále pomyslia, že je prekvapivé, ale zároveň uspokojujúce, pretože je to vyvrcholenie presne toho príbehu, na aký sa celý ten čas pozerali. “

My si, samozrejme, počkáme do piatkovej epizódy, no zo slov režiséra Matta Shakmana máme dojem, že všetky tie teórie okolo príbehu a postáv boli len umelo vložené prostriedky tvorcov, aby bol seriál atraktívnejší. Všetkým nám je jasné, že centrom príbehu je Wanda a jej utrpenie, no bolo by smutné a ozaj neférové, keby všetko okolo toho bola len prázdna vata.

Domov
Zdieľať
Diskusia