Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. februára 2021, 6:50
Čas čítania 0:44
Dominik Vetrák

Nahé ženy, mafia, drogy a vraždy. Tvorcovia Money Heist natočili seriál Sky Rojo

Nahé ženy, mafia, drogy a vraždy. Tvorcovia Money Heist natočili seriál Sky Rojo
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Tvorcovia populárneho španielskeho seriálu Money Heist prichádzajú s novým projektom. V článku nájdeš aj trailer.

Tvorcovia Money Heist (La Casa de Papel) Álex Pina a Esther Martínez Lobato vytvorili pre Netflix ďalší krimi seriál. Volá sa Sky Rojo a bude značne od Money Heist bude značne odlišný.

Dočkáme sa striedania lokácií, „živších“ farieb a oveľa menej plánovania. Kriminálny seriál na pozadí drog, sexi žien ochotných zabíjať a mafie totiž žije zo dňa na deň. Hlavné postavy seriálu nebudú vedieť, či budú na druhý deň ešte stále žiť. 

Odporúčané
Prečo sa Wanda a Vision rozprávali s divákmi ako Deadpool? Kto je v skutočnosti Agnes a čo znamenal tajomný koniec epizódy? Prečo sa Wanda a Vision rozprávali s divákmi ako Deadpool? Kto je v skutočnosti Agnes a čo znamenal tajomný koniec epizódy? 20. februára 2021, 15:30

Tvorcovia potvrdili už aj druhú sériu. Obe budú mať 8 dielov dlhých približne 25 minút. Tri hlavné ženské hrdinky stvárnia španielska herečka Verónica Sanchez, argentínska speváčka Lali Espósito a kubánska herečka Yany Prado. Z mužov budeš poznať Asiera Etxeandia (Pain and Glory) a Miguela Ángela Silvestreho zo skvelého seriálu Sense8. 

V centre diania sa ocitnú práve tri spomínané herečky, ktoré sa spoja na úteku pred svojím pasákom. Ich túžba byť slobodnými ženami vo svete plnom nebezpečných mužov ich donúti ísť za hranice možností.

Celú prvú sériu si na Netflixe budeš môcť pozrieť už 19. marca. Natáčala sa v Madride aj na Kanárskych ostrovoch. Seriál bude plný krásnych žien, napínavej akcie a zabíjania, čoho dôkazom je aj trailer nižšie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia