Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. februára 2021, 6:41
Čas čítania 1:03
Katarína Danková

Bee Line x Timberland: Po deviatich rokoch spolupráce prvá turistická kolekcia

MÓDA MÓDA
Uložiť Uložené

Značky reagujú na zvýšený dopyt a predstavujú turistickú a zároveň kapsulovú kolekciu oblečenia a obuvi. Dostupná bude od 26. februára (na webe Bee Line) a 5. marca (na webe Timberland).

Po deviatich rokoch spolupráce streetwearovej značky Bee Line (Billionaire Boys Club) so značkou Timberland zameranou na exteriérové oblečenie a prevažne obuv, vznikla prekvapivo turistická kolekcia. Ide o úplne prvú takúto kolekciu daných značiek, ktorá je zároveň aj kapsulová.

Odporúčané
Majiteľ prestížnej značky Vans, VF Corps, kupuje streetwearovú značku Supreme za 2,1 miliardy dolárov Majiteľ prestížnej značky Vans, VF Corps, kupuje streetwearovú značku Supreme za 2,1 miliardy dolárov 10. novembra 2020, 18:54

Značky využili dopyt a počas korony, keď sa ľudia stránia davom a o to viac radšej vybehnú do prírody. Predstavili tak farebnú kolekciu oblečenia a obuvi. Tričká, mikiny, nohavice, šortky a obuv vysoká aj nízka. Nová Bee Line x Timberland kolekcia sa snaží vyhovieť všetkým turistickým potrebám.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa BILLIONAIRE BOYS CLUB/ICECREAM (@bbcicecream)

Ani tentokrát nás spolupráca značiek nesklamala a kolekcia žije farbami, aj keď možno tlmenejšími. TRAIL-ová obuv je zdobená fuksiovou, námorníckou farbou a odtieňmi zelenej, zatiaľ čo vyšší GORE-TEX typ obuvi má tlmené zelené odtiene s levanduľovou. Čo je však na každom páre zrejmé, sú logá značiek na tele topánky.

Domov
Zdieľať
Diskusia