Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. februára 2021, 16:46
Čas čítania 0:49
Jakub Paulík

Vraždiaci klaun Gacy: Nový dokument ukáže desivé interview sériového vraha, ktorý zabil desiatky mladých chlapcov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

O Johnovi W. Gacym ešte stále nevieme všetko.

Zaujímaš sa o sériových vrahov? V tom prípade si určite počul o Johnovi W. Gacym, ktorý sa pred svetom prezentoval ako úspešný podnikateľ, dobrý manžel a altruista zabávajúci deti v kostýme klauna. V skutočnosti bol však jedným z najbrutálnejších sériových vrahov histórie USA. Mohlo by sa preto zdať, že sme už o jeho životnom príbehu počuli z každej strany.

Odporúčané
Predátori si pri deťoch neodpustia vulgárne sexuálne poznámky. Obete hľadajú na sociálnych sieťach (Rozhovor) Predátori si pri deťoch neodpustia vulgárne sexuálne poznámky. Obete hľadajú na sociálnych sieťach (Rozhovor) 17. februára 2021, 9:30

Tvorcovia dokumentu John Wayne Gacy: Devil in Disguise však divákov lákajú na doposiaľ nezverejnené materiály. Medzi ne podľa filmového portálu Collider patrí predĺžené interview so samotným vrahom, ktorý vypovedal z väzenia, ale tiež rozhovor s Gacyho bývalou manželkou a „jedným z jeho najbližších dôverníkov“.

Aj keď máš teda tento prípad naštudovaný „odspodu až po vrch“, je pravdepodobné, že ti dokument objasní ešte ďalšie pôsobivé i kruté detaily z jeho života.

Domov
Zdieľať
Diskusia