Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. februára 2021, 18:16
Čas čítania 0:45
Martin Mičuda

Zákazník dal svojej žene na Valentína vyrobiť Bugatti Chiron v špecifickej ružovo-bielej kombinácii

Zákazník dal svojej žene na Valentína vyrobiť Bugatti Chiron v špecifickej ružovo-bielej kombinácii
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://newsroom.bugatti/en/press-releases/bugatti-creates-extraordinary-chiron-sport-masterpiece-gift" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">newsroom.bugatti</a>
TECH BUGATTI
Uložiť Uložené

Bugatti vyrobilo prvý Chiron na svete, ktorý priamo z výrobnej linky vzišiel v ružovom odtieni karosérie.

Bugatti je jednou z automobiliek, ktorá fantázii zákazníkov nekladie medze. Za ostatné roky sa ukázalo, že takmer každý vyrobený exemplár je nakonfigurovaný na mieru, preto nájsť dva identicky vyzerajúce kúsky je prakticky nemožné. Potvrdzuje to aj najnovšia správa priamo z radov značky, ktorej podstatou je model Chiron v špecifickej konfigurácii.

Želaním klienta bolo vyrobiť Chiron pre svoju manželku ako dar na Valentína. Unikátny kúsok tak nesie názov Chiron Sport Alice, ide pritom o vôbec prvý Chiron na svete, ktorý priamo z výrobnej linky zišiel v ružovom odtieni karosérie.

Domov
Zdieľať
Diskusia