Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. februára 2021, 20:38
Čas čítania 0:38
Dominik Vetrák

Tom Holland natáča Spider-Man 3 už dva mesiace a stále netuší, o čom film bude

FILMY A SERIÁLY SPIDER-MAN: NO WAY HOME
Uložiť Uložené

Tom Holland prezradil zaujímavosti z natáčania Spider-Man 3.

Tom Holland nedávno prezradil, že podľa jeho informácií sa Andrew Garfield a Tobey Maguire v pripravovanom filme Spider-Man 3 neobjavia. A to napriek tomu, že to tvrdia viaceré zdroje.

Ešte predtým zrejme nechtiac potvrdila účasť iného herca aj Zendaya, ktorá v nových filmoch hrá Mary Jane. Pochvaľovala si spoluprácu s Alfredom Molinom (Dr. Octopus v Spider-Man 2). 

Odporúčané
Tip na seriál: Succession od HBO Tip na seriál: Succession od HBO 11. februára 2021, 11:25

Je vysoko pravdepodobné a takmer isté, že tretí Spider-Man sa bude zaoberať Multiverse a uvidíme v ňom postavy z iných dimenzií a filmových svetov. Holland buď klame (čo už urobil viackrát), alebo mu v Marvel jednoducho stále nepovedali, o čom film bude. Nakoniec, Holland už neraz čo-to z chystaných marveloviek vyspoiloval. Ako sám priznáva, tvorcovia už mu nedávajú scenáre a klamú ho. O pohrebe Tonyho Starka v Avengers: Endgame tvrdili, že ide o svadbu. 

Je možné, že Holland ešte scény s ostatnými Spider-Manmi nenatočil. Sám v rozhovore pre Esquire povedal: „Natáčame už 8 týždňov a ja stále nemám páru, o čom ten film bude“.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013)

Domov
Zdieľať
Diskusia