Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. februára 2021, 6:54
Čas čítania 0:56
Tímea Krauszová

VIDEO: Chlapec v Číne hodil do kanála petardu. Vyletel 3 metre do výšky

NEWS ČÍNA DIEŤA
Uložiť Uložené

Vymrštilo ho spolu s poklopom.

V čínskej provincii Fujian došlo k nebezpečnej nehode, ktorú spôsobili deti neopatrným zaobchádzaním s pyrotechnikou. Malý chlapec sa rozhodol do kanála hodiť petardu. Jeho dvaja kamaráti stihli včas odskočiť, no chlapca tlaková vlna vymrštila do vzduchu aj s poklopom. Podľa Indian Times nejde o ojedinelú udalosť, čínske deti vraj hádžu petardy do kanálov naprieč krajinou, riskujú pri tom vážne zranenia.

Odporúčané
5 instagramových účtov, pri ktorých si oddýchneš od každodenného prívalu zlých správ 5 instagramových účtov, pri ktorých si oddýchneš od každodenného prívalu zlých správ 10. februára 2021, 16:40

Nebezpečná hra

Na videu nižšie uvidíš najnovší incident s petardami v rukách detí. Traja chlapci sa pri kanáli rozprávajú, jeden z nich doň hodí petardu. Jeho kamaráti sa uhli, no chlapec reagoval neskoro a spolu s poklopom vyletel asi tri metre do vzduchu. Tvrdo dopadol na chrbát, podľa miestnych médií mohol prísť aj k vážnejším zraneniam.

Domov
Zdieľať
Diskusia