Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. februára 2021, 14:06
Čas čítania 0:57
Dominik Vetrák

Remaster trilógie Mass Effect odstráni kamerové zábery na sexi zadky ženských postáv. Boli príliš sexistické

TECH
Uložiť Uložené

Remaster slávnej trilógie od BioWare vyjde v máji.

Remaster trilógie Mass Effect s názvom Legendary Edition vyjde 14. mája 2021. Zbierka bude obsahovať všetky tri hry so všetkými rozšíreniami pre jedného hráča, chýbať bude akurát multiplayer v Mass Effect 3. Na remasteri sa podieľajú priamo tvorcovia z BioWare a prednedávnom ukázali, že zremastrovali aj prvý diel, ktorý tak vyzerá a hrá sa oveľa modernejšie. 

Hráčov však rozhorčila správa o tom, že z hry odstraňujú niektoré sexistické kamerové zábery na intímne partie ženských postáv. Povedzme si úprimne, v Mass Effect 2 a 3 boli niektoré zábery až zbytočne zamerané na zadky Mirandy a iných sexi ženských postáv. 

Odporúčané
Tieto 3 hry musí vyskúšať každý fanúšik dospelých príbehov a logickej zábavy Tieto 3 hry musí vyskúšať každý fanúšik dospelých príbehov a logickej zábavy 3. februára 2021, 18:28

Príbehové hry ako Mass Effect by asi nemali slúžiť na to, aby sa hráči kochal nad pixelovými zadkami postáv, ktoré len sexualizujú ženské charaktery v hrách.

Domov
Zdieľať
Diskusia