Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. februára 2021, 11:57
Čas čítania 1:00
Viktor Kniš

Gábor Boráros nakladá hejterom po ďalšej prehre: Pre mňa neexistujete, dokážem oveľa viac

ŠPORT GÁBOR BORÁROS
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Gáborovi Borárosovi nevyšiel ani posledný duel v Oktagone 21. Teraz posiela odkaz všetkým, ktorí ho zaplavili negatívnymi komentármi k jeho výkonom.

Gábor Boráros si z Oktagonu 21 odniesol ďalšiu prehru. Tentokrát nestačil na českého, o hlavu vyššieho bojovníka Matúša Juráčka, ktorý ho porazil 3:0 na body. Slovenský zápasník odchádzal ako porazený z piatich z posledných 8 zápasov, a tak jeho bilancia nepatrí medzi tie najpriaznivejšie.

Zároveň patrí medzi osobnosti domáceho MMA, ktoré sledujú fanúšikovia na sociálnych sieťach najintenzívnejšie a od neho majú, pochopiteľne, aj obrovské očakávania. 

Tie síce Gábor ani tentokrát nenaplnil, na Instagrame však upozornil, že sa ani v tejto fáze svojej kariéry nemá v pláne vzdať. „Nie som spokojný, nebol to dobrý výkon. Mne to vadí, lebo viem, že dokážem oveľa viac. Nie som perfekt a nebudem nikdy, ale budem stále lepší. Nemôžete ma zastaviť, pre mňa, hejteri, ani neexistujete,“ odkázal Gábor v príspevku.

Kým ešte krátko po zápase fanúšikom neumožnil komentovať najnovšiu fotku, teraz už túto možnosť nevyužil. Väčšina komentárov je pozitívna, fanúšikovia mu prajú veľa síl do ďalších zápasov. 

Ešte pred turnajom dvíhal varovný prst aj jeden z organizátorov Oktagonu Ondrej Novotný. „Všetci cítime, že Gábor stojí na okraji priepasti. Je prvá skutočná a veľká hviezda domácej scény, svojho času väčšia než Karlos Vémola alebo ktokoľvek iný,” vyhlásil v MMA Letem Světem. 

Odporúčané
Gábor Boráros neberie steroidy, vezme ťa však so sebou rozbiť sa na Balaton. MMA zápasník číta komentáre hejterov Gábor Boráros neberie steroidy, vezme ťa však so sebou rozbiť sa na Balaton. MMA zápasník číta komentáre hejterov 7. novembra 2020, 14:19

„Mám obavy o jeho kariéru a tým pádom aj život, pretože by to mohlo mať veľmi nepríjemný sklz. Bohužiaľ, s tým nedokážem robiť nič viac,” dodal otvorene Novotný. Gábor však aj podľa samotného Novotného v rámci prípravy výrazne pridal v sparingoch a menej sa venoval iným záujmovým aktivitám. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Boráros Gábor (@boraros_gabor)

Domov
Zdieľať
Diskusia