Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. februára 2021, 17:08
Čas čítania 0:56
Lukáš Čelka

Krajčího návrh na sprísnenie zákazu vychádzania formou SMS sa nepozdáva hnutiu Sme Rodina, SaS ani Robertovi Ficovi

NEWS LOCKDOWN
Uložiť Uložené

Krajčího návrh je podľa viacerých politických strán nerealizovateľný.

Hnutie Sme rodina nepodporí návrh sprísniť zákaz vychádzania formou SMS, pretože dosiaľ nebol prerokovaný na koaličnej rade. Povedala to hovorkyňa predsedu parlamentu, Michaela Jurcová v reakcii na dnešné slová Mareka Krajčího.


„Takéto návrhy, ktoré sa v značnej miere dotýkajú života spoločnosti, je podľa predsedu Národnej rady SR Borisa Kollára nevyhnutné najprv otvoriť na koaličnej rade," skonštatovala Jurcová s tým, že predčasná medializácia nebola podľa nej najšťastnejším krokom.

Odporúčané
V Trnavskej nemocnici leží rekordný počet pozitívnych pacientov. Zlá pandemická situácia trápi aj ďalšie nemocnice V Trnavskej nemocnici leží rekordný počet pozitívnych pacientov. Zlá pandemická situácia trápi aj ďalšie nemocnice 1. februára 2021, 16:39


Podľa ministerstva zdravotníctva by sa zákaz vychádzania mohol sprísniť s pomocou SMS správ. „Ľudia si pošlú SMS vzhľadom na nejakú výnimku, ktorú budú požadovať, a centrála im odošle naspäť správu, ktorá im povolí porušiť zákaz vychádzania na určitý čas, ktorý budú potrebovať na tento úkon," priblížil Krajčí. Viac sa o jeho dnešnom výroku dočítaš TU.

Domov
Zdieľať
Diskusia