Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
1. februára 2021, 11:39
Čas čítania 0:48

Krajčí chce lockdown regulovať cez SMS. Vypýtaš si správou výnimku a dostaneš čas, dokedy sa musíš vrátiť domov

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Minister zdravotníctva Marek Krajčí upozornil, že nápor na nemocnice pretrváva a zrejme bude treba sprísniť zákaz vychádzania.

Napriek všetkým obmedzeniam sa situácia na Slovensku nezlepšuje tak rýchlo, ako by si vláda predstavovala. Minister zdravotníctva Marek Krajčí preto pred rokovaním vlády verejnosť informoval, že v hre zostáva sprísňovanie opatrení, pretože v nemocniciach stále pribúdajú pacienti a momentálne je ich hospitalizovaných až 3 653.

Ministerstvo si nie je isté, ako dlho takýto nápor nemocnice dokážu zvládať. „Situácia začína byť veľmi vážna napriek všetkým opatreniam, ktoré sme momentálne urobili. Uvidíme, ako nám zaberie testovanie, ktoré sme realizovali,“ konštatoval Krajčí.

1. februára 2021, 8:23 Čas čítania 1:00 Matovič chce, aby ženy na Slovensku rodili omnoho viac detí. Demografická kríza nemôže dôchodcov nútiť vyberať smetiaky, tvrdí Matovič chce, aby ženy na Slovensku rodili omnoho viac detí. Demografická kríza nemôže dôchodcov nútiť vyberať smetiaky, tvrdí

Prichádzajúci prechod na Covid automat tak možno bude vyzerať inak, ako vláda pôvodne plánovala. Minister vidí ako jedno z hlavných riešení sprísnenie lockdownu. Zákaz vychádzania by chcel skúsiť regulovať prostredníctvom SMS správ.

Domov
Zdieľať
Diskusia