Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. januára 2021, 9:47
Čas čítania 1:13
Viktor Kniš

Premiér Matovič vypovedá na NAKA. Ide o kauzu jeho údajného sledovania na pokyn Norberta Bödöra

NEWS IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Predseda vlády Igor Matovič dnes vypovedá k akcii Očistec. Podľa výpovede Ľudovíta Makóa sa ho snažila organizovaná zločinecká skupina kompromitovať, keďže aktivitami zasahoval do záujmov strany Smer.

Premiér Igor Matovič vypovedá ako poškodený v kauze Očistec na NAKA v Bratislave, informujú TV Noviny. Šéfa hnutia OĽaNO mali v roku 2015 sledovať štyria príslušníci Národnej kriminálnej agentúry. Pokyn na sledovanie mal vydať Norbert Bödör sprostredkovane cez Tibora Gašpara. 

Odporúčané
Na ministerstve vnútra malo byť tajné stretnutie Kaliňák–Bödör–Gašpar. Riešili diskreditáciu Matoviča pred voľbami, vypovedal Makó Na ministerstve vnútra malo byť tajné stretnutie Kaliňák–Bödör–Gašpar. Riešili diskreditáciu Matoviča pred voľbami, vypovedal Makó 4. decembra 2020, 10:18

Kompro a sledovanie 

O kompromitácii Igora Matoviča rozsiahlým spôsobom vypovedá jeden z členov údajnej organizovanej zločineckej skupiny vysokopostavených policajtov Ľudovít Makó.

Podľa bývalého šéfa Kriminálneho úradu finančnej správy, ktorý spolupracuje s políciou, bola jednou z úloh údajnej Bödörovej skupiny policajtov diskreditácia kritikov vlády. Matovičove aktivity podľa neho „extrémne narušovali politický kurz strany Smer-SD,” popisuje podrobne vo svojej výpovedi Makó. 

Domov
Zdieľať
Diskusia