Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. januára 2021, 17:50
Čas čítania 1:17
Martin Mičuda

O ďalšej existencii značky Alfa Romeo môže rozhodnúť nové SUV. Tonale príde už na jeseň

O ďalšej existencii značky Alfa Romeo môže rozhodnúť nové SUV. Tonale príde už na jeseň
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.media.fcaemea.com/uk-en/alfa-romeo/gallery/1654" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">fcaemea.com</a>
TECH
Uložiť Uložené

Na povrch sa vyplavili nové zákulisné informácie.

Alfa Romeo posledné roky doslova bojuje o prežitie a ani úplne nové modely Giulia a Stelvio výraznou mierou neprinavrátili talianskej automobilke niekdajšiu slávu. Koncern FCA pritom do týchto základných pilierov portfólia nalial stovky miliónov dolárov, svoje ovocie to zatiaľ, zdá sa, neprinieslo. 


Po odhalení modelu Stelvia sa neraz spomínalo, že Taliani mali rýchlejšie reagovať na trend SUV-čiek – na trh mali mali skôr uviesť práve Stelvio než Giuliu, odhliadnuc od toho, že športovo strihnutý sedan patrí k tomu najlepšiemu v triede, čo sa šoférskej stránky týka. Alfa Romeo však nezaháľa a na trh sa chystá uviesť ďalšie SUV, do ktorého vsádza ešte väčšie nádeje. Reč je o modeli Tonale, ktorý môže rozhodnúť o ďalšej existencii značky.

Domov
Zdieľať
Diskusia