Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. decembra 2020, 16:11
Čas čítania 1:04
Martin Mičuda

Manhart predviedol doposiaľ najvýkonnejšiu X7-čku. Jej prioritou nie je však rýchlosť, ale prejazdnosť terénom

Manhart predviedol doposiaľ najvýkonnejšiu X7-čku. Jej prioritou nie je však rýchlosť, ale prejazdnosť terénom
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.manhart-performance.de/2020/12/15/mhx7-650-dirt-edition-vorbereitet-fuer-off-road-einsaetze/" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">manhart-performance.de</a>
TECH BMW TUNING
Uložiť Uložené

Narozdiel od nedávno predstavenej Alpiny XB7, tento tuningový počin má zaručiť ľahší pohyb na nespevnenom povrchu.

Manhart Performance je známy tým, že so železnou pravidelnosťou upravuje najmä mníchovské modely. Inak tomu nie je ani tentokrát, i keď najnovšie sme svedkami trochu netypickejšej úpravy. Vo veci je totiž najväčšie SUV od BMW, teda obrovská X7-čka, ktorú ale vyhľadávaný tuner pre zmenu pripravil na lepšiu priechodnosť terénom.

Odporúčané
Vyskúšali sme Porsche Taycan. Automobilka ním dokazuje, že aj elektrika môže byť športová Vyskúšali sme Porsche Taycan. Automobilka ním dokazuje, že aj elektrika môže byť športová 4. októbra 2020, 18:40

Ako naznačuje už samotný názov, MHX7 650 Dirt Edition, špecialitka má zaručiť ľahší pohyb na nespevnenom povrchu. Poslúžiť jej k tomu majú najmä 20" disky Black Rhino obuté do vyslovene terénnych pneumatík Maxxis Bighorn MT-764 s rozmermi 305/50 R20. Zároveň došlo k zvýšeniu svetlej výšky, pretože vzduchové pruženie po novom dokáže zaručiť o ďalších 40 milimetrov vyššiu svetlosť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia