Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. decembra 2020, 9:35
Čas čítania 9:45
Dominik Vetrák

50 najočakávanejších filmov roka 2021 #2

FILMY A SERIÁLY NAJOČAKÁVANEJŠIE FILMY
Uložiť Uložené

Dnes sa pozrieme na druhú dvadsaťpäťku z toho najočakávanejšieho, čo ponúka filmový rok 2021.

Pred pár dňami sme sa pozreli na 50 najočakávanejších filmov roka 2021. Avšak, vzhľadom na počet filmov sme do prvej časti vtesnali len polovicu. Dnes sa pozrieme na druhú časť. Aj v tomto prípade platí, že ti niektoré projekty budú povedomé. Viacero z nich malo pôvodne premiérovať ešte v roku 2020, no kvôli koronavírusu ich štúdiá odložili.

Na druhej strane je možné, že niektoré veľmi očakávané filmy nenájdeš ani v jednom z týchto dvoch článkov. V tom prípade si ešte pozri nami 10 najočakávanejších sci-fi/komiksových a 10 najočakávanejších hororových filmov.

Všetky ďalšie výbery o najočakávanejších
filmoch, seriáloch a hrách nájdeš postupne vo vlákne Preview 2021.

Odporúčané
50 najočakávanejších filmov roka 2021 (prvá časť) 50 najočakávanejších filmov roka 2021 (prvá časť) 25. decembra 2020, 14:30

26. Deep Water

Adrian Lyne, režisér Flashdance (1983) či Osudovej príťažlivosti (1987), sa po sedemnástich rokoch vracia k réžii s filmom, kde sa hlavných úloh zrejme ujmú Ben Affleck a Ana de Armas. Konkrétne sa rozprávame o erotickom thrilleri s názvom Deep Water. Natočili ho podľa knižnej predlohy Patricie Highsmith (The Talented Mr. Ripley).

Victor a Melinda Van Allen žijú v manželstve, ktoré už nefunguje tak, ako to bolo kedysi. Pre okorenenie vzťahu si preto vzájomne povolia do svojho života prizvať milencov. Erotická časť snímky je teda z obsahu jasná. Thrillerová atmosféra začne vo chvíli, keď na scéne začnú z nevysvetliteľných dôvodov umierať ľudia.

PS: Herci sa na natáčaní zblížili natoľko, že sa onedlho dali dokopy.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ana de Armas ❤ Ben Affleck (@anaandben)

27. The Hitman’s Wife Bodyguard

Pokračovanie skvelej akčnej komédie s Ryanom Reynoldsom a Samuelom L. Jacksonom je presne to, čo v týchto časoch potrebujeme. Herci mali medzi sebou vynikajúcu chémiu a ich neustále hláškovanie vyústilo v mnoho skvelých scén.

Odporúčané
50 najočakávanejších filmov roka 2024 (2. časť) 50 najočakávanejších filmov roka 2024 (2. časť) 5. januára 2024, 12:30

Akcia nebola ničím výnimočná, no rozhodne neurazila. Vzhľadom na nedostatok blockbusterových komédií sa na Bodyguarda 2 nesmierne tešíme. Tentoraz by mala viac priestoru dostať Salma Hayek ako manželka postavy Samuela L. Jacksona. 

28. Death on the Nile

Podobne ako v prípade Vraždy v Orient Exprese, aj v pokračovaní sa väčšina príbehu bude odohrávať v jednom uzavretom priestore. Vlak tentokrát vystrieda loď plná podozrivých. Keď dôjde k vražde, je práve na Poirotovi, aby záhadu rozlúskol. Hlavnú rolu detektíva opäť stvárnil Kenneth Branagh, pričom sa chopil aj réžie.

 

Okrem Branagha si vo filme zahrajú aj hviezdy, ako: Tom Bateman, Annette Bening, Russell Brand, Ali Fazal, Dawn French, Gal Gadot, Armie Hammer,  či Letitia Wright. 

29. Uncharted

Na filmovom Uncharted si vylámalo zuby množstvo režisérov. Vyvoleným sa stal Ruben Fleischer (Zombieland, Venom), ktorý sa pokúsi zachytiť šarm vykrádača hrobiek a pokladov Nathana Drakea z milovanej hernej série na PlayStation. Jeho mladú verziu si zahrá Tom Holland, pričom jeho mentora Sullyho stvárni Mark Wahlberg.

Uncharted je vo vývoji tak dlho, že Wahlberg, ktorý sa pred takmer 10 rokmi usiloval o rolu Drakea, je už dosť starý aj na Sullyho. Pokiaľ si hral hry dobre vieš, čo máš čakať. A ak nie, predstav si uleteného Indiana Jonesa skríženého s hláškami a množstvom zabíjania a akcie. 

Uncharted
Zdroj: PlayStation

30. Snake Eyes

Ide o postavu z obľúbenej série G. I. Joe. Špionážna akcia sa tentoraz výhradne zameria na tichú postavu zabijaka menom Snake Eyes. V minulých filmoch ho hral Ray Park, ktorého vystriedal Henry Goulding.

Odporúčané
50 najočakávanejších filmov roka 2024 50 najočakávanejších filmov roka 2024 5. januára 2024, 12:30

O deji toho veľa nevieme, no je jasné, že sa dočkáme množstva oku-lahodiacej akcie. Očku polahodí aj sympatická Samara Weaving či Úrsula Corberó (Tokyo z Money Heist). Akčnú zložku zase pozdvihne Iko Uwais (Raid). 

31. Killers of the Flower Moon

Príbeh vychádza zo skutočných udalostí a knihy Davida Granna Killers of the Flower Moon: The Osage Murders and the Birth of the FBI. Odohráva sa v 20. rokoch 20 storočia a popisuje sériové vraždy amerických indiánov z kmeňa Osage. Jednu z hlavných postáv si zahrá Leonardo DiCaprio, pričom réžie sa chopí Martin Scorsese. Je veľká šanca, že si po DiCapriovom boku zahrá aj Robert De Niro.

32. Babylon

Damien Chazelle (Whiplash, La La Land, First Man) sa vydá do minulosti v Hollywoode. Snímka by sa mala pozrieť na fungovanie „stroja na sny“ v minulom storočí. Do hlavných úloh obsadili Brada Pitta a Emmu Stone. Špekuluje sa však, že Emmu Stone kvôli tehotenstvu nahradila Margot Robbie.

Viac informácií o snímke nemáme, ale Chazelle sa už dávno zaradil k najlepším režisérom súčasnosti. Nemusíme v podstate vidieť ani trailer, iba nám dovoľte kúpiť si lístok do kina.

33. Mortal Kombat

Nový Mortal Kombat sa bude viac podobať hrám. Scenárista Simon McQuoid uisťuje, že extrémne a explicitné násilie fatalít nebude chýbať ani v kine: „Aby som povedal, boli dni, kedy mi na pľaci bolo zle. Nerobím si srandu... Vôbec sa nešetrili,“ vyjadril sa pre médiá.

 

Vyskúšaj predplatné REFRESHER+
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 92782 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • V čom sa bude Mortal Kombat podobať novým hrám
  • Ktorí oscaroví tvorcovia a herci chystajú na budúci rok nové filmy
  • Aké pecky plánuje vydať Netflix
  • Ktorá sexy herečka si zahrá Barbie
  • V akých filmoch uvidíme DiCapria, Chalameta, De Nira a ďalšie hviezdy
Domov
Zdieľať
Diskusia