Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. decembra 2020, 11:43
Čas čítania 1:00
Lukáš Čelka

Snežná búrka v Japonsku uväznila v kolóne až 1000 áut: Vodiči zostali uväznení s minimálnym množstvom vody a jedla

NEWS JAPONSKO
Uložiť Uložené

Japonské úrady zatiaľ nehlásia žiadne smrteľné ani vážne incidenty, ktoré by sa prihodili ľuďom v kolóne.

Vo štvrtok uviazlo na Japonskej diaľnici viac ako 1000 ľudí. Vo svojich autách ostali uväznení s minimálnym množstvom vody a jedla. Tamojšie úrady urgentne uzavreli vjazd na diaľnicu, aby zmiernili kolóny, informoval o tom portál CNN.

Odporúčané
Vedcom sa podarilo teleportovať kvantovú časticu. Môže to byť revolúcia v telekomunikáciách Vedcom sa podarilo teleportovať kvantovú časticu. Môže to byť revolúcia v telekomunikáciách 18. decembra 2020, 21:33

Stalo sa to na rýchlostnej ceste spájajúcou Tokyo a Niigatu, kde sa začala tvoriť kolóna už v stredu. Jej vznik zapríčinilo auto, ktoré uviazlo v hlbokom snehu. Kolóna sa vo štvrtok tiahla až 15 kilometrov, pričom v nej niektoré autá stáli na jednom mieste dlhšie ako 40 hodín. V piatok sa síce pruhy diaľnice, ktoré smerovali von z Tokya nakoniec uvoľnili. Tie, ktoré však smerujú do hlavného mesta ostali upchaté. Včera popoludní v nich bolo stále uviaznutých až 1000 áut.

Domov
Zdieľať
Diskusia