Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. decembra 2020, 20:17
Čas čítania 1:12
Miriam Rumanková

Politologička tvrdí, že Igor Matovič rád púta pozornosť a nejde mu o riešenie problému

NEWS IGOR MATOVIČ KORONAVÍRUS SLOVENSKO LOCKDOWN
Uložiť Uložené

Dôvod, prečo si Matovič ako cieľ útokov vyberá z koaličných partnerov práve Sulíka vidí politologička v tom, že mu protirečí a spochybňuje jeho rozhodnutia na verejnosti.

Podľa politologičky Dariny Malovej v mediálnej prestrelke predsedu vlády Igora Matoviča a ministra hospodárstva Richarda Sulíka nejde o riešenie sporu alebo vecného problému, teda nákupu antigénových testov, ale ide predovšetkým o to, aby Igor Matovič získal pozornosť verejnosti.  Poznamenala, že premiér má právo odvolať ministra, ktorý neplní jeho pokyny, to sa však nestalo.


Premiér neskutočne rád využíva každú príležitosť, aby pritiahol pozornosť médií, lebo ak chce konať proti Sulíkovi, tak to môže urobiť,“ skonštatovala Malová. Štvrtkový útok je podľa nej špecifický v tom, že prišiel po tajomnej odmlke premiéra, ktorý na pár dní obmedzil komunikáciu s médiami aj na sociálnych sieťach.

Domov
Zdieľať
Diskusia