Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. decembra 2020, 11:57
Čas čítania 0:35
Dominik Vetrák

8-ročný chlapec podpísal zmluvu s Esportovým tímom za 38-tisíc dolárov. Bude hrávať veľké turnaje vo Fortnite či Call of Duty

TECH FORTNITE
Uložiť Uložené

Joseph Deen je jedným z najmladších Esports hráčov v histórii.

8-ročný Joseph Deen miluje hranie videohier a jeho snom bolo stať sa profesionálnym Esport hráčom. Tento sen sa mu aj splnil, keď Team 33 oznámil jeho angažmán. Joseph je v hernej komunite známy ako 33 Gosu. Preto, že ho prijali do tímu získal hernú PC zostavu na svetovej úrovni v hodnote viac ako 5-tisíc dolárov a k tomu 33-tisíc dolárov ako bonus pri podpísaní zmluvy.

Odporúčané
V čom Xbox Series X prekonal PS5 a v čom je zase japonská konzola niekoľkonásobne lepšia? V čom Xbox Series X prekonal PS5 a v čom je zase japonská konzola niekoľkonásobne lepšia? 2. decembra 2020, 14:30

Joseph Deen trénoval s Team 33 posledné dva roky. Team 33 sa zameriava na hranie turnajov v hrách ako: Fortnite, CS:GO., Dota 2, League of Legends, Call of Duty či Valorant. Trénujú denne. 

Domov
Zdieľať
Diskusia