Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. decembra 2020, 7:34
Čas čítania 1:05
Adam Novosad

Drogový díler nechtiac stratil 110 miliónov dolárov v Bitcoinoch. Prístupové kódy ukryl do udice, ktorú mu upratovačky vyhodili

NEWS BITCOIN KRYPTOMENY
Uložiť Uložené

Drogový díler Clifton Collins chcel ukryť prístupové kódy, ale okabátil samého seba.

Za vlastnú hlúposť musí oželieť Bitcoiny, ktoré majú dnes hodnotu viac ako 110 miliónov dolárov. Drogový díler Clifton Collins začal marihuanu po celom Írsku pestovať už v roku 2005, keď na tento výnosnejší biznis presedlal z včelárstva. Za svoj med síce vyhral aj ocenenia, ale práve vďaka marihuane sa mu podarilo rozprávkovo zbohatnúť, informuje The Guardian.

V rokoch 2011 a 2012 vycítil príležitosť a nakúpil 6 000 Bitcoinov v čase, keď sa hodnota kryptomeny pohybovala okolo 5 dolárov. V čase písania článku sa Bitcoin vyšplhal na 18 800 dolárov, a tak by v tejto chvíli majetok Collinsa presahoval hranicu 110 miliónov dolárov.

 

Drogový díler nechtiac stratil 110 miliónov dolárov v Bitcoinoch. Prístupové kódy ukryl do udice, ktorú mu upratovačky vyhodili
Zdroj: PickPik
Domov
Zdieľať
Diskusia