Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
Pozri si naše tipy na darčeky, ktoré by sme si kúpili aj my 🤩
2. decembra 2020 o 14:33
Čas čítania 0:44
Čoje Matej Ohrablo

Bratislava Whisky Club: Japonská whisky chytila vlnu popularity, ľudia ju vykúpili a teraz sa minuli zásoby

PODCASTY ALKOHOL PODGAST
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Nová časť Podgastu je opäť o alkohole a jej súčasťou sú opäť aj degustácie hosťa s moderátorom, ktorých vtipnosť rastie najmä s postupujúcim časom.

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu

Sleduj Podgast na Refresheri

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • Aký je rozdiel medzi škótskou, írskou, japonskou Whisky a bourbonom
  • Aký má odborník na whisky názor na značku vyrábanú na Slovensku
  • Na základe akých kritérii sa tvorí svetový rebríček whisky

Bratislava Whisky Club je whisky nadšenec Andrej, jeho instagram je úžasná zbierka týchto tradičných nápojov doslova z celého sveta. Na Andrejovom drink-blogu nájdete zaujímavé postrehy aj podrobné opisy chutí stoviek whisky z celého sveta. Andrej je vo svojom obore taký insider, že si ho Čoje musel zavolať do ďalšieho Podgastu venovanému zaujímavým nápojom.

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustia do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Dajte Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvate podcasty a hudbu. Neujde vám žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu [email protected]
Domov
Zdieľať
Diskusia